Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Mold Fouling, O le fatuga'o Ma'a O Le Lalolagi Palasitika

Mold Fouling, O le fatuga'o Ma'a O Le Lalolagi Palasitika

Taimi faitau fa'atatau: 4 minute, 4 sekone

Afai e le masani ai se tagata taumafa, o le faʻaputuina o le calcium oxalate ona o le maualuga o le porotini, poʻo le faʻaputuina o mea leaga ona o le maualuga o le gaʻo ma le suka, poʻo le faʻaputuina o masima urine ona o le olaga nofonofo, e mafai ona mafua ai le fausiaina o maʻa.Ma fa'alilolilo fouling o se precipitation itiiti mai le palasitika liusuavai ma ina ua uma le faaputuputu o le taimi, i luga o le limu gaosia e le adhesion.O le taimi lava e fa'apipi'i ai le fua o le limu, o le a vave ma vave le fa'aputuina o fua fa'asolo.

 Fa'aliga fa'afefe i luga ole fo'i

Fa'aliga fa'afefe i luga ole fo'i

O ma'a o le fa'aputuina o le calcium oxalate ma isi mea leaga mai mea'ai 'ai;O fa'aputuga mole o ni mea fa'aopoopo mole mole e pei o le mumu ma le lubricants, ma e ono avea fo'i ma oligomers e mafua mai i le fa'aleagaina o le vevela.A'o le'i avea ma "ma'a", o le fua o le limu e mafai ona avea o se kesi fa'afefeteina e le afaina ai le gaosiga pe a fa'amama i le taimi.E pei lava o le urine masima calcium oxalate i luma o le maʻa, e leai se afaina i le inuina atili o le vai ma faʻaumatia i le taimi.O le fa'afefeteina o limu e tutusa ma le faiga ma le fa'agasologa o le toe fa'atupuina o ma'a.E mafai ona poloka le fa'a'ala'au fa'apalapala, e mafai ona pipii i le oloa, ona o le fa'aleagaina o le tino mai fafo e ono a'afia ai mea tau eletise o le oloa.O le gaosiga o falegaosimea e tatau ona fufulu le limu aʻo gaosia, ma e iai le avanoa na tafe mai ai mea leaga pe a latou le iloa i le amataga.

E tatau ona solo ia limu i ni nai itula uma e olo ai taimane

E tatau ona solo ia limu i ni nai itula uma e olo ai taimane

O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i mafuaʻaga o tupe teu mai vaega autu e tolu: meafaitino, faʻagasologa ma limu.O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i mafuaʻaga o tupe teu mai vaega autu e tolu: meafaitino, faʻagasologa ma limu.

1Meafaitino

O meafaitino e masani lava o le mafuaʻaga autu mo le faʻaalia o le faaletonu o le fua.E masani ona au'ili'ili mai i vaaiga nei e tolu.

Muamua o lepala o resini palasitika.Resin i le siosiomaga i tua atu o lona vevela decomposition e maua ai oligomers, o le sili atu decomposition o le a pipii atu i le fausiaina o le tele, e tele lava ina vaaia i le eseesega vevela liusuavai i le va o oloa uʻamea.E iai fo'i se a'afiaga o mea o totoe o le monomer o resini eseese.

O le lona lua o letimuga o mea faaopoopo mole mole laiti.Palasitika suiga o le a faʻaopoopoina i le faʻatulagaina o mea faʻapipiʻi eseese e tuʻuina atu ai i meafaitino le faʻatinoga talafeagai poʻo le galuega, o le faʻafefe i luga o le suauʻu e masani lava o se uiga o mea faʻapipiʻi, o lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi mea leaga i le taimi o le faʻailoga.

O le lona tolule aafiaga o pigments.palasitika Inisinia Thermoplastic i le fa'afefeteina pigmenti i le maualuga o le vevela, o le a fa'aitiitia ai le mautu o le vevela o le mea fa'ameamea, e mafua ai le fa'aleagaina o le polymer ma le decomposition o le tu'ufa'atasiga o le pigmenti e fausia ai le fa'afefe.

2Fa'agasologa Fa'alili

Laiti molelaula o additives, resin decomposition oloa ma isi oligomers, i le maualuga o le vevela muamua i le tulaga o gasification po liquefaction, faafesootai ma le limu sa malulu ma faapipii i le limu, o le maualalo o le vevela o le luga o le limu, o le sili atu fouling pipii. .

 Eseese fua faatatau ole fua ole fua ole gaosiga ile maualuga ma le maualalo ole vevela

Eseese fua faatatau ole fua ole fua ole gaosiga ile maualuga ma le maualalo ole vevela

O le fa'aitiitia o le saoasaoa o tui i le nofoaga patino o le oloa e mafai fo'i ona fa'aumiina ai le taimi e aliali mai ai le fa'aputuina.Afai o le saosaoa tui e vave tele i le tulaga faʻafefe, o le oligomer gas o le a le lava le taimi e alu ese ai mai le gaʻo;afai o le saosaoa tui e vave tele i le puipui manifinifi poʻo le tulimanu tulaga, o le a faigofie ona mafua ai le fua faʻatatau moni e sili atu i le fua faʻatatau mulimuli o mea.

3Mold Design Ma Tausiga

Faatasi ai mafa'apipi'i vevela ma mea mata'ale'a vevela, ole taimi e nofo ai liusuavai o le a umi atu, ma faʻapupulaina ai le lamatiaga o le faʻafefeteina ona o le pala o mea mata.O le mea lea, e manaʻomia ona faʻamama le faʻamalo o le masini tui tui.

Fa'alili limu, pe afai o le faiga venting ua fuafuaina lelei lava e aveese ai oligomers vaporized po liquefied mai le limu i se taimi talafeagai aʻo lei condenses le limu, o le a faʻavaivaia foʻi faʻalavelave faʻaleagaina.

Fausia mea e maaleale solo,o ia mea e masani ona faʻaaogaina taʻavale lapopoa ma faitotoʻa, tele-point gating e mafai ona faʻaitiitia ai le mamao o le tafe, maualalo le saoasaoa o tui ma faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaogaina o le faʻafefeteina.

E sili atu ona faigofie le aveeseina o faʻaputuga i le amataga o le fausiaina, o le mea lea e tatau ai ona fa'amama ma fa'atumauina i taimi uma ia ga'o fa'ama'i ma alavai ta'itasi, mo se fa'ata'ita'iga pe a mae'a ona faia o fa'atonuga ta'itasi.Afai e le tausia ma tautua le limu mo se taimi umi, o le a matua faigata lava ona aveese le mafiafia o laulau o le fua fua lea e fai.

Ufiufi e le pipii, faʻapitoa faʻapitoa e le faʻapipiʻi (eg PVD coatings) i luga o le lua e mafai ona taofia le faʻavaeina o le faʻafefeteina ma e tatau ona faʻataʻitaʻiina e iloilo ai le aoga o le ufiufi.Titanium nitride togafitiga i luga o le pito i totonu o le limu e mafai ona taofia ai le faʻavaeina o le faʻafefe i luga o le limu.

logo PL

O lo'o fa'aoga lautele le fa'aogaina o tui i totonu o alamanuia eseese ma e mafai ona fa'ataunu'uina le fa'aogaina o le tele o vaega i se taimi pu'upu'u.O le PorLean Tech e ofoina atu auaunaga mo tui mo le tele o meafaitino, e aofia ai palasitika ma elastomers.Na'o le lafo o lau fa'ata'ita'igama maua se fa'amatalaga vave maua fua ma fautuaga i auaunaga fa'atatau.


Taimi meli: Apr-13-2022

Sauni e Fa'amatala?

O fa'amatalaga uma ma fa'apipi'i e malupuipuia ma fa'alilolilo.

Faafesootai matou