Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

8 store bruksområder for sandblåsing, gjør arbeidsstykket ditt med en rik tekstur

8 store bruksområder for sandblåsing, gjør arbeidsstykket ditt med en rik tekstur

Tid til å lese 3 minutter

 

Mange metalldeler i dagliglivet, overflaten er ikke speil, men en litt grov "slipende" effekt, denne "rike tekstur"-effekten er likt av mange mennesker.Dette er en svært vanlig prosess i metalloverflatebehandlingen"Sandblåsing”.Sandblåsing er et veldig vidt konsept, og prinsippet for sandblåsing er å glatte, forme og rense en hard overflate ved å tvinge faste partikler med svært høy hastighet over den overflaten.I denne artikkelen vil vi fokusere på flere praktiske anvendelser av sandblåsing, pluss at du også kan sjekk ut våre sandblåsingstjenester for å se om de oppfyller dine behov.

  perlesprengning 1

Sandblåsing har vunnet popularitet i mange bransjer for sine unike egenskaper, så hva er de viktigste bruksområdene for sandblåsingsprosessen?

 

1. Forbedre bruken av mekaniske delers egenskaper

 perlesprengning 2

 

 

Mekaniske deler etter sandblåsing kan forbedres basert på det opprinnelige finishnivået på 0,5-1, den sprøytede overflaten har mikroskopiske ensartede kratere,kan opprettholde lagring av smøreolje, so at smøreforholdene forbedres, og dermed kan forlenge levetiden til delene, redusere støyen ved mekanisk drift.Bruksområder som: tannhjul, veivaksel, tekstilmaskiner, symaskiner, etc.

 

2. For å forberede andre overflatebehandlingsprosesser

 perlesprengning 3

 

Bruken av sandblåsing prosess forbehandling plating deler kanforbedre bindingskraften for belegglaget, spesielt for hardkrombelegg.For eksempel: motorstempelring forkromning, tekstil maskin wire roller forkromning, etc. For malte deler, sprøyting deler, bruk av sandblåsing prosess kan øke bindekraften til belegget;i tillegg kan bindingsdelene ved bruk av sandblåsingsprosessen forbedre bindingskvaliteten, noe som gjør bindingen mer solid.

 

3. Fjern oksidhuden

 perlesprengning 4

 

Etter varmebehandling av ulike metallarbeidsstykker kommer vanligvis med oksid, saltrester, flekker og andre stoffer, kan bruken av sandblåsingsprosessenfjerner ikke bare disse stoffene, men forbedrer også overflatefinishen til delene, spesielt for den komplekse formen av formen og presisjon deler av effekten er spesielt fremtredende.

 

4. Fjerning av Micro Burr Machining Workpiece

 perlesprengning 5

 

I noen brukstilfeller kan grader forårsake mye trøbbel.Noen mekaniske deler har svært høye presisjonskrav, applikasjonsbetingelsene er svært strenge og gjør detikke tillate en liten grad, for eksempel: 3C kommunikasjonsindustri, tekstilmaskineri deler, hydrauliske komponenter, presisjon og komplekse deler av luftfartsindustrien, medisinsk utstyr, tannrestaureringer på støpegods og så videre.

 

5. Rydd opp den grove overflaten til presisjonsstøpegods

 perlesprengning 6

Bruken av sandblåsingsprosessen kanrydde opp overflaten av presisjonsstøpegodset oksidasjon og rester, og kan samtidig spille en polerende rolle for å forbedre overflatefinishen til støpegods, for eksempel: turbinblader for flymotorer, kirurgiske instrumenter, smykker, etc. Kan også gjøre støpedelene for å avsløre den konsistente metallets originale farge, slik at utseendet til delene vakrere.Slik som: en rekke instrumentskall, rammer, etc.

 

6. Rydd opp smuss og rust

 perlesprengning 7

 

Ulike former som: smiingsform, stemplingsform, gummiform, dekkform, plastpresseform, glassform, etc.,disse formene vil være flekkete med smuss som slippmiddel eller til og med brennemerker etter bruk i en periode,bruker sandblåsing prosess for å rydde opp, effekten er svært betydelig, og samtidig kan forbedre levetiden til formen.

 

7. For overflatedekorasjon

 perlesprengning 8

 

For behovet for en jevn overflate og tillater ikke refleksjon av deler, bruk av sandblåsing prosess er en effektiv prosessmetode, for eksempel kirurgiske instrumenter.Andre som frostet glass og mønstrede mønstre, instrumentpaneler, overflatebehandling av plasttegnesandpapir og spesiell plysjbehandling av stoff, etc., sandblåsingsprosessen har et bredt spekter av bruksområder.

 

8. lett etterbehandling

 perlesprengning 9

 

sandblåsingsprosess som en lett etterbehandlingsmetode,effekten er utmerket.Spesielt for kompleksformede deler, for eksempel: impeller motor blader, en rekke mold-formet overflate (valuta molds, røkelse mynter, minnemynt molds) polering, er uforlignelig med noen annen metode.Polering av keramikk, diamanter, gull og sølvsmykker med sandblåsing er den mest økonomiske metoden.

 

Det er fordi sandblåseprosessen har så mange fordeler at den er mye brukt i ulike felt, og etter hvert som deler og former blir større og større, har sandblåseprosessen også en tendens til å utvikle seg i retning av stor størrelse.

 

Konklusjon

 

logo PL

Selv om sandblåsing er mye brukt og har unike egenskaper.Imidlertid utgjør sprengningsoperasjoner en risiko for arbeidstakernes helse og sikkerhet, spesielt i sprengningsrommet hvor store mengder støv genereres fra underlag og slipemidler ved sprengning, noe som kan være potensielt skadelig for operatørene, men vi gir arbeidere beskyttelsesfasiliteter og sikkerhetsprosedyrer for å sikre sikkerhet når det er mulig.Vi bruker også dampblåseprosesser som gir en unik overflatefinish samtidig som den reduserer forurensning.Du kan alltidckontakt ingeniørene vårefor de siste rådene.


Innleggstid: 15. april 2022

Klar til å sitere?

All informasjon og opplastinger er sikre og konfidensielle.

Kontakt oss