Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Профил на компанијата

PROLEAN HUB е извор за технолошки компании и стартапи кои произведуваат нов хардвер.Нашата визија е да станеме водечки снабдувач на решенија за производство на барање.За да го постигнеме ова, работиме напорно за да го направиме производството лесно, брзо и штеди од прототипови до производство.

Жлебот за сечење на машината за вртење кај металната осовина.Процесот на производство на делови со висока технологија со CNC машина за струг.
Концепт на зборот облак за управување со проекти на бела позадина.

Што правиме

Ние ги претвораме вашите идеи во производи преку нашите добро управувани процеси.

нова идеја

Откако ќе имате нова идеја,

креативни

или нешто креативно.

инженер

контактирајте со нашите инженери.

Слободно можете да контактирате со нашите инженери 24 часа на ден.Тие веднаш ќе ја проценат сложеноста на проектот и ќе ви дадат предлог и понуда.

Потоа само почекајте неколку недели и вашата идеја ќе стане реалност.

Печать
Нашите клиенти

Нашите клиенти

Ние им служиме на клиенти ширум светот во различни индустрии, вклучително ироботика, автомобилска, воздушна и спакувана стока за широка потрошувачка…

Високопрецизни делови за автоматска обработка на мувла и матрици од процесот на ковање
Избрани резервни делови од алуминиум и железо и прецизно дизајнирани компоненти расфрлани на бела позадина со сенки
Нашите клиенти-4

Нашите способности

Со комбинирање на мрежна експертиза со способности за производство во куќата, можеме да им овозможиме на нашите клиенти пристап до брзи цени, проценети времиња на испорака, патека на производниот процес и целосна димензионална инспекција.

Ние сме во состојба веднаш да им обезбедиме повратни информации за производството на клиентите, истовремено одредувајќи ги најефикасните и најекономичните решенија за производство на секој дел.

Брзи цени

Проценетите времиња на довод

Процесот на производство песна

Целосна димензионална инспекција

Нашата вредност

Едношалтерско производство

Едношалтерско производство

Нашиот производствен процес им гарантира на клиентите да добијат сеопфатно решение за секоја потреба.Ова вклучува сложени и прецизни делови, како што се оптички делови, автомобилски делови, медицински помагала или воздушни делови.

Контрола на квалитет

Контрола на квалитет

По процесот на цитирање, обезбедуваме сертификат за материјал за да го потврдите вистинскиот материјал.Нашиот систем за контрола на квалитетот е дизајниран да ја следи секоја работа, од поставување, до производство, со навремена испорака до нашите клиенти.Во моментот на проверка на производот и подготвен за испорака, ќе се следи извештајот за целосна димензионална инспекција.

Ажурирања за напредокот на проектот во реално време

Ажурирања за напредокот на проектот во реално време

Нашата работа е брза и систематска!Од првичниот контакт со нас, до сигурната испорака на делови, се грижиме за проектите на клиентите.Ги одржуваме клиентите ажурирани за статусот на производството, користејќи го формуларот за следење на проектот кој се испраќа до клиентите на неделно ниво.клиентите можат јасно да ја видат производната ситуација на нивните проекти.

Зошто PROLEAN HUB

– Заштеда на пари преку нашиот производствен процес на барање

- Пократок пресврт меѓу конкуренцијата (и поголема стапка на успех)

– Создавање флексибилни опции за дизајн за сите ваши производи

– Ве снабдуваме со сеопфатна опција за производство на мостови