Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Profil Perusahaan

PROLEAN HUB mangrupikeun sumber daya pikeun perusahaan téknologi sareng startup anu ngahasilkeun hardware énggal.Visi kami nyaéta pikeun janten panyadia solusi anu unggul dina Manufaktur On-Demand.Pikeun ngahontal ieu, kami kerja keras pikeun ngajantenkeun manufaktur gampang, gancang, sareng hemat biaya tina prototyping ka produksi.

The turn-mill machine cutting groove at the metal shaft. The hi-technology parts manufacturing process by CNC lathe machine .
Project Management word cloud concept on white background.

Naon urang ngalakukeun

Urang ngarobah gagasan anjeun kana produk ngaliwatan prosés well-managed kami.

new idea

Sakali anjeun gaduh ide anyar,

creative

atawa hal kreatif.

enginner

ngahubungan insinyur urang.

Anjeun bébas ngahubungan insinyur kami 24 jam sapoé.Aranjeunna bakal langsung ngira-ngira pajeulitna proyék sareng masihan anjeun proposal sareng kutipan.

Teras antosan sababaraha minggu sareng ide anjeun bakal janten kanyataan.

Печать
Our customers

Palanggan Kami

Urang ngalayanan konsumén di sakuliah dunya dina rupa-rupa industri, kaasuprobotika, otomotif, aerospace, sareng barang bungkusan konsumen…

high precision automotive machining mold and die parts of forging process
Assorted spare aluminium and iron parts and precision engineered components scattered on a white background with shadows
Our customers-4

Kamampuhan Urang

Ku ngagabungkeun kaahlian jaringan jeung kamampuhan manufaktur in-house, urang tiasa masihan konsumén urang aksés ka harga gancang, estimasi kali kalungguhan, lagu prosés produksi jeung inspeksi dimensi pinuh.

Kami tiasa masihan eupan balik langsung ka para palanggan bari ogé nangtoskeun solusi anu paling éfisién sareng biaya-éféktif pikeun ngahasilkeun unggal bagian.

Harga Gancang

Diperkirakeun Lead Times

Prosés Produksi Lagu

Inspection Dimensi pinuh

Nilai Urang

One-stop manufacturing

manufaktur hiji-eureun

Prosés manufaktur kami ensures konsumén narima solusi komprehensif pikeun kaperluan naon.Ieu kalebet bagian anu kompleks sareng presisi, sapertos bagian optik, bagian otomotif, alat médis atanapi bagian aerospace.

Quality Control

Kontrol kualitas

Kana prosés kutipan, kami nyayogikeun bijil Bahan pikeun anjeun mastikeun bahan anu leres.Sistem kontrol kualitas kami dirancang pikeun ngawas unggal padamelan, ti pangaturan, dugi ka produksi, kalayan pangiriman tepat waktu ka konsumén urang.Dina waktos produk dipariksa sareng siap dikirimkeun, Laporan Inspeksi Diménsi lengkep bakal dituturkeun.

Real-time project progress updates

Pembaruan kamajuan proyék sacara real-time

Karya urang gancang sareng sistematis!Tina kontak awal sareng kami, dugi ka pangiriman bagian anu aman, kami ngurus proyék klien.Urang tetep konsumén diropéa dina status produksi, ngagunakeun Project turutan formulir nu dikirim ka konsumén dina dasar mingguan.konsumén bisa jelas ningali kaayaan produksi proyék maranéhanana.

Naha PROLEAN HUB

– Nyimpen duit ngaliwatan prosés manufaktur on-demand urang

- Turnaround langkung pondok diantara kompetisi (sareng tingkat kasuksésan anu langkung luhur)

- Nyiptakeun pilihan desain anu fleksibel pikeun sadaya produk anjeun

- Nyadiakeun anjeun pilihan komprehensif pikeun produksi sasak