Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Profili i Kompanisë

PROLEAN HUB është një burim i përshtatshëm për kompanitë e teknologjisë dhe startup-et që prodhojnë pajisje të reja.Vizioni ynë është të bëhemi një ofrues kryesor i zgjidhjeve të prodhimit sipas kërkesës.Për ta arritur këtë, ne po punojmë shumë për ta bërë prodhimin të lehtë, të shpejtë dhe me kursim të kostos nga prototipi në prodhim.

Brazda e prerjes së makinës rrotulluese në boshtin metalik.Procesi i prodhimit të pjesëve të teknologjisë së lartë me makinë torno CNC.
Koncepti i fjalës së resë së menaxhimit të projektit në sfond të bardhë.

Çfarë bëjmë ne

Ne i kthejmë idetë tuaja në produkte përmes proceseve tona të mirëmenaxhuara.

ide e re

Pasi të keni një ide të re,

krijues

ose diçka krijuese.

inxhinier

kontaktoni inxhinierët tanë.

Jeni të lirë të kontaktoni inxhinierët tanë 24 orë në ditë.Ata menjëherë do të vlerësojnë kompleksitetin e projektit dhe do t'ju ofrojnë një propozim dhe një kuotim.

Pastaj prisni disa javë dhe ideja juaj do të bëhet realitet.

Shkarko
Klientët tanë

Klientët tanë

Ne u shërbejmë klientëve në të gjithë botën në një sërë industrish, duke përfshirërobotikë, automobila, hapësirë ​​ajrore dhe mallra të paketuara të konsumit…

Precizion të lartë të përpunimit të automobilave të pjesëve të përpunimit të kallëpeve dhe pjesëve të procesit të falsifikimit
Pjesë rezervë të shumëllojshme prej alumini dhe hekuri dhe komponentë të projektuar me saktësi të shpërndara në një sfond të bardhë me hije
Klientët tanë-4

Aftësitë tona

Duke kombinuar ekspertizën e rrjetit me aftësitë e prodhimit të brendshëm, ne mund t'u japim klientëve tanë akses në çmimet e shpejta, kohët e parashikuara të ofrimit, gjurmët e procesit të prodhimit dhe inspektimin e plotë dimensional.

Ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve reagime të menjëhershme për prodhueshmërinë, duke përcaktuar gjithashtu zgjidhjet më efikase dhe me kosto efektive për prodhimin e secilës pjesë.

Çmimi i shpejtë

Kohët e vlerësuara të ofrimit

Pista e procesit të prodhimit

Inspektimi i plotë dimensional

Vlera jonë

Prodhim me një ndalesë

Prodhim me një ndalesë

Procesi ynë i prodhimit siguron që klientët të marrin një zgjidhje gjithëpërfshirëse për çdo nevojë.Kjo përfshin pjesë komplekse dhe precize, si pjesë optike, pjesë automobilistike, pajisje mjekësore ose pjesë të hapësirës ajrore.

Kontrolli i cilësisë

Kontrolli i cilësisë

Pas procesit të kuotimit, ne ju ofrojmë Certifikatën Materiale për të konfirmuar materialin e duhur.Sistemi ynë i kontrollit të cilësisë është krijuar për të monitoruar çdo punë, që nga instalimi, deri te prodhimi, me dorëzim në kohë te klientët tanë.Në momentin e produktit të inspektuar dhe gati për dorëzim, do të ndiqet Raporti i Inspektimit Plot Dimensionale.

Përditësimet e progresit të projektit në kohë reale

Përditësimet e progresit të projektit në kohë reale

Puna jonë është e shpejtë dhe sistematike!Nga kontakti fillestar me ne, deri te dorëzimi i sigurt i pjesëve, ne kujdesemi për projektet e klientëve.Ne i mbajmë klientët të përditësuar për statusin e prodhimit, duke përdorur formularin e përcjelljes së projektit, i cili u dërgohet klientëve çdo javë.klientët mund të shohin qartë situatën e prodhimit të projekteve të tyre.

Pse PROLEAN HUB

– Kursimi i parave përmes procesit tonë të prodhimit sipas kërkesës

- Kthim më i shkurtër midis konkurrencës (dhe një shkallë më e lartë suksesi)

– Krijimi i opsioneve fleksibël të dizajnit për të gjitha produktet tuaja

– Duke ju furnizuar me një opsion gjithëpërfshirës për prodhimin e urës