Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Prodhues profesional sipas kërkesës në Kinë, mënyra më e mirë për të marrë pjesët tuaja me porosi

 

Prodhim pro me çmim konkurrues.Vëllim i ulët ose prodhim masiv me përpunim CNC, përkulje të llamarinës, derdhje me injeksion dhe më shumë.Merrni ofertën tuaj falas në internet, dërgesë në ditë.

 

 

Të marrë një kuotë
Prodhimtaria

Gati për të cituar?

Të gjitha informacionet dhe ngarkimet janë të sigurta dhe konfidenciale.

Na kontaktoni
  • Rockwell-Automation
  • Argon-Mjekësi-Pajisje
  • Emerson
  • l5
  • NËNTOR
  • logoja e Sony

Rreth Nesh

BËJË PRODHIM TË LEHTË, TË SHPEJTË DHE ME KOST EFEKTIVE

ProLean u krijua si një burim i përshtatshëm për kompanitë e teknologjisë dhe startup-et që prodhojnë pajisje të reja.

Vizioni i Prolean është të bëhet një ofrues kryesor i zgjidhjeve të prodhimit sipas kërkesës.Për ta arritur këtë, ne po punojmë shumë për ta bërë prodhimin të lehtë, të shpejtë dhe me kursim të kostos nga prototipi në prodhim.

ProLean u shërben klientëve në të gjithë botën në një sërë industrish, duke përfshirë robotikën, automobilat, hapësirën ajrore dhe mallrat e paketuara për konsumatorë.Duke kombinuar ekspertizën e rrjetit me aftësitë e prodhimit të brendshëm, ne mund t'u japim klientëve akses në çmimet e shpejta, kohët e parashikuara të ofrimit, gjurmët e procesit të prodhimit dhe inspektimin e plotë dimensional.Ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve reagime të menjëhershme për prodhueshmërinë, duke përcaktuar gjithashtu zgjidhjet më efikase dhe me kosto efektive për prodhimin e secilës pjesë.