Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Përpunimi me CNC

SHËRBIMI

Derdhje alumini

Derdhja e aluminit është metoda më shembullore për prodhimin e pjesëve komplekse të aluminit.Shufrat e aliazhit të aluminit nxehen në temperatura jashtëzakonisht të larta derisa të shkrihen plotësisht për derdhjen.Kallëpi (Die) nxehet dhe lubrifikohet gjithashtu, duke e bërë shumë më të lehtë lëshimin e produkteve të derdhjes dhe arritjen e përfundimeve të sipërfaqes me cilësi të lartë.

Pas likuidimit, alumini i shkrirë injektohet në zgavrën e mbulesës së çelikut me rezistencë të lartë.Injeksioni me presion të lartë prodhon një sipërfaqe të dendur, me grimca të imta me një gamë të gjerë vetive fizike dhe mekanike.

14
Sigurimi i Cilësisë

Sigurimi i Cilësisë

Çmimi konkurrues

Çmimet konkurruese

Dorëzimi në kohë

Dorëzimi në kohë

Saktësi e madhe

Saktësi e madhe

Vetitë e Përbërësve të lidhjeve të aluminit

Lidhjet e aluminit të përdorura më shpesh për derdhjen me majë janë A380, 383, B390, A413, A360 dhe CC401;megjithatë, Zgjedhja e të duhurit varet nga aplikimi përfundimtar i produkteve.Për shembull, A360 ka rezistencë të shkëlqyer korrozioni, ngushtësi presioni dhe rrjedhshmëri gjatë injektimit.B390 është ideal për derdhjen e blloqeve të motorit të automobilave për shkak të rezistencës ndaj konsumit, ngurtësisë dhe vetive të duktilitetit më të ulët.Ndërsa, A380 është priza ideale, me veti të mëdha që e lejojnë atë të përdoret për një gamë të gjerë produktesh.

●Lidhjet e aluminit të serisë 7000 kanë qëndrueshmëri në tërheqje deri në 700 MPa, duke i bërë ato më të forta se çeliku dhe më shumë se bakri dhe çeliku për sa i përket raportit të forcës ndaj peshës.
●Përbërësit e derdhjes së aluminit i rezistojnë ngarkesave statike dhe dinamike për shkak të vetive të tyre të elasticitetit të lartë.
●Forca e tij rritet me uljen e temperaturës, duke e lejuar atë të përballojë kushtet e akullit.
●Lidhjet e aluminit kanë reflektim të lartë, duke reflektuar më shumë se 80% të dritës së dukshme.
● Përbërësit e aliazhit të aluminit janë jomagnetikë, përçues elektrikë dhe jo toksikë.

Përparësitë

Avantazhi kryesor i prodhimit të përbërësve të aliazhit të aluminit nga qasja e derdhjes me diake është se pasi prodhuesit krijojnë kallëpin sipas specifikimeve të kërkuara, ai lejon prodhimin serik me stabilitet të lartë dimensionale pa mikro çarje.Për më tepër, ndryshe nga derdhja konvencionale e rërës, myku nuk është i nevojshëm për të krijuar çdo herë.Prandaj, është me kosto efektive nëse keni nevojë për produktet ose komponentët në vëllime të larta.
Vetitë e nevojshme mekanike dhe fizike për aplikimet e përdorimit përfundimtar arrihen lehtësisht duke zgjedhur lidhjet e përshtatshme të aluminit, kështu që ju vendosni se cilat produkte ju nevojiten.Më pas, ekspertët tanë ju ndihmojnë të zgjidhni atë të duhurin për ju dhe biznesin tuaj.

●Reaksionet që çojnë në ndërprerjen e metalizimeve pothuajse eliminohen kur i krijojmë pjesët dhe produktet me derdhje alumini.

●Me një shkallë të lartë saktësie, mund të krijohen gjeometri komplekse.Përveç kësaj, përfundimi i sipërfaqes do të jetë i shkëlqyeshëm, me struktura delikate kokrrizash.

●Koeficient i lartë i modulit elastik dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer në tërheqje.

●Mund të prodhohen produkte dhe pjesë me trashësi uniforme (madje edhe komponentët me trashësi më të vogël se 1.5 mm janë të pranueshëm për derdhje me diake)

Cilësi e garantuar:

Raportet e dimensioneve

Shpërndarje në kohë

Certifikatat materiale

Tolerancat: +/-0.1mm ose më mirë sipas kërkesës.

Aplikacionet

Industria e energjisë

Hedhja e aluminit përdoret gjerësisht në industrinë e energjisë për të prodhuar pajisje të prodhimit të energjisë, mbyllje dhe bazat e paneleve diellore, komponentë të shpërndarjes dhe shumë të tjera.

Automobilistikë

Blloku i motorit i bërë nga derdhja e nxehtë
Pjesët e automjetit përfshijnë komponentë strukturorë dhe funksionalë të tillë si shasia, pjesa e poshtme, bazamentet, prizat e astarit, kapuçët dhe sende të tjera.

Avion

Komponentët e avionit duhet të kenë karakteristika të tilla si pesha e lehtë, qëndrueshmëria e lartë, raporti i lartë i forcës ndaj peshës dhe aftësia për të duruar kushte ekstreme.Struktura e avionit, krahët, lëkurat dhe mbulesat janë bërë të gjitha nga derdhja e aluminit.

Bujqësia

Traktorët, mbulesat e pajisjeve, rezervuarët e pesticideve dhe pajisjet e tjera bujqësore janë bërë nga derdhja e aluminit.

ushtarake

Përbërës të ndryshëm të artilerisë si pllakë të blinduar, roje këmbëzore, marrës Remington, anije dhe të tjera

Industriale

Kushinetat, shufrat lidhës dhe pistonët janë shembuj të pajisjeve industriale.

Mjekësor

Gjithçka, nga shtretërit te instrumentet kirurgjikale deri te pajisjet diagnostikuese dhe trajtuese, përmbajnë komponentë alumini.