Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Përpunimi me CNC

SHËRBIMI

Derdhja e zinkut

Derdhja e zinkut është një proces i provuar, i gjithanshëm dhe me kosto efektive me aplikime të ndryshme në prodhimin e produkteve dhe pjesëve në shumë industri.
Për shkak të vetive të tyre fizike dhe mekanike në temperatura mesatare, produktet nga aliazhi i zinkut janë superiore ndaj derdhjeve të metaleve si çeliku dhe alumini.Për më tepër, lidhjet e zinkut janë ndër metalet më të thjeshta për t'u derdhur për shkak të rrjedhshmërisë së tyre dhe raporteve të forcës ndaj peshës pas ngurtësimit nën die në krahasim me shumë metale të tjera.

15
Sigurimi i Cilësisë

Sigurimi i Cilësisë

Çmimi konkurrues

Çmimet konkurruese

Dorëzimi në kohë

Dorëzimi në kohë

Saktësi e madhe

Saktësi e madhe

Vetitë e lidhjeve të zinkut

Seria Zamak (Nr. 2,3,5 dhe a) është aliazhi më i zakonshëm i zinkut për derdhje, duke përfshirë metalet e lidhjeve të bakrit, aluminit dhe magnezit.ZA8 është një tjetër aliazh standard i përdorur në derdhjen me bazë që nuk është pjesë e serisë Zamak.
●Ngurtësi dhe forcë e lartë
●Përçueshmëri e shkëlqyer termike dhe e mirë elektrike
●Mbarimi i sipërfaqes me cilësi të lartë dhe rezistencë ndaj korrozionit
●Me devijimin minimal të tolerancës, arrihet qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri e madhe dimensionale.
●Krahasuar me derdhjen në miniaturë të Zink-ut, derdhja me die ka një kosto më të ulët prodhimi.
●Në krahasim me aliazhin e aluminit, ai ka një aftësi të shkëlqyer reduktuese të dridhjeve.
●Pasi të ketë përfunduar cikli i jetës së produktit, ai mund të riciklohet plotësisht.
●Është e mundur të bëhen produkte dhe pjesë me mure të dobëta (varg më i ulët 1,5 mm)
●Formacioni i ftohtë i lejon prodhuesit të bashkojnë pjesët shpejt.

Përparësitë

●Pjesët dhe produktet e derdhura me zink kanë një forcë të lartë ndikimi dhe rezistencë, duke i bërë ato ideale për një gamë të gjerë aplikimesh industriale.
●Një pikë tjetër kritike është se derdhja e zinkut prodhon pjesë të qëndrueshme me forcë dhe qëndrueshmëri.
●Lidhjet e zinkut mbrojnë produktet si siguresat dhe kunjat nga fushat elektromagnetike duke krijuar një mburojë elektromagnetike mbi to.
●Produktet nga derdhja e zinkut kërkojnë përfundim minimal të sipërfaqes.
●Dhurimi i zinkut mund të prodhojë një gamë të gjerë produktesh, nga struktura në elektronikë.

Cilësi e garantuar:

Raportet e dimensioneve

Shpërndarje në kohë

Certifikatat materiale

Tolerancat: +/-0.05 mm ose më mirë sipas kërkesës.

Aplikacionet

Industrinë e automobilave

Industria e automobilave luajti një rol të rëndësishëm në zhvillimin dhe avancimin e derdhjes së zinkut.Pra, industria e automobilave është aplikacioni më i përdorur i derdhjes së zinkut për shkak të forcës dhe fortësisë së tij, duke përfshirë pjesët e thyerjes, strehimin, pjesët e brendshme dhe komponentët për sistemet e drejtimit, karburantit, elektrike dhe të ajrit të kondicionuar.

Elektronikë

Mbrojtja e komponentëve të brendshëm të elektronikës është bërë me lidhje zinku nga derdhja.Gjithashtu, zhytet e nxehtësisë në pajisjet elektronike siç janë kompjuterët.

Bashkimi dhe lidhjet

Në industrinë e prodhimit, elementët e fiksimit si bosët dhe stufat janë thelbësorë.Këto produkte mund të bëhen nga derdhja e zinkut me një shkallë të lartë saktësie dhe një përfundim të lëmuar.Përveç kësaj, vrimat dhe fijet cilësore mund të derdhen si nga kjo qasje me mure të hollë.

Struktura dhe arkitektura

Struktura dhe zbatimet arkitekturore, duke përfshirë, komponentët e hekurudhave, sistemet e ujit të shiut, panelet metalike, pajisjet dhe çatitë, përdorin derdhje zinku.