Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Shërbimet e përfundimit të sipërfaqes Prolean

Prolean ofron materiale të ndryshme dhe shërbime të prodhimit të pjesëve.Gama jonë e gjerë e shërbimeve të përfundimit të sipërfaqeve plotëson të gjitha llojet e pjesëve.Ne mund t'u shërbejmë nevojave tuaja të prodhimit, si dhe të përfundimit të sipërfaqes dhe ta bëjmë prodhimin të sigurt dhe më të shpejtë.Shërbimet e përfundimit të sipërfaqes Prolean përfshijnë.

Shërbimet e përfundimit të sipërfaqes Prolean

Mbarimi i sipërfaqes ka rëndësi funksionale dhe estetike për pjesët industriale.Me përparimin e shpejtë të industrive, kërkesat e tolerancës po bëhen më të shtrënguara dhe për këtë arsye kërkohet një përfundim më i mirë i sipërfaqes për produktet me precizion të lartë.Pjesët me pamje tërheqëse gëzojnë një avantazh të rëndësishëm në treg.Mbarimi estetik i sipërfaqes së jashtme mund të bëjë një ndryshim të madh në performancën e marketingut të një pjese.

Shërbimet e përfundimit të sipërfaqes Prolean ofrojnë përfundime standarde si dhe të njohura për pjesët e sipërfaqeve.Makineritë tona CNC dhe teknologjitë e tjera të përfundimit të sipërfaqeve janë të afta të arrijnë toleranca të ngushta dhe sipërfaqe uniforme me cilësi të lartë për të gjitha llojet e pjesëve.

Mbarimi i Siperfaqes

Mbarimi i Siperfaqes

Mbarimi i sipërfaqes është çdo proces që ndihmon në arritjen e vetive të kërkuara si tekstura, toleranca dhe rezistenca kimike për një sipërfaqe të pjesës.Proceset e përfundimit të sipërfaqes përfshijnë një gamë të gjerë procesesh.Përpunimi me CNC, furça, lustrimi, elektrikimi, anodizimi, lyerja me pluhur dhe shpërthimi i rruazave janë vetëm disa nga proceset që përdoren zakonisht për lloje të ndryshme të përfundimit të sipërfaqeve të pjesëve.

Një përfundim i ngushtë i sipërfaqes ndihmon në arritjen e tolerancave të kërkuara dhe vetitë më të mira të sipërfaqes që i përshtaten funksionit dhe mjedisit të pjesës.Konsideratat estetike janë të rëndësishme kur pjesa është e dukshme nga jashtë dhe mund të shërbejë gjithashtu një rol në mbrojtjen e sipërfaqes.Në ditët e sotme, përfundimet e sipërfaqeve mund të arrijnë kërkesat estetike pa kompromentuar funksionalitetin.

Përfundimet e ndryshme të sipërfaqeve ofrojnë specifika të ndryshme të cilat ndihmojnë në zgjedhjen e përfundimit të përsosur për një pjesë.Disa nga specifikimet e rëndësishme janë vlera e zhavorrit, vrazhdësia e sipërfaqes, toleranca, trashësia, ngjyra dhe përgatitja e kërkuar e sipërfaqes.Pjesët që kërkojnë përfundim kozmetik kërkojnë fokus shtesë në uniformitetin e sipërfaqes, drejtimin e goditjeve dhe minimizimin e defekteve.Përfundimi kozmetik, maskimi i pjesëve, vlerat e vrazhdësisë dhe ngjyrat ndryshojnë në disponueshmëri nga procesi në proces.

Finish Kozmetike

Përfundimi kozmetik i shërben kërkesës primare funksionale si dhe kërkesës estetike.Punimet e përfundimit të sipërfaqes priren të lënë defekte si shenja varjeje, gërvishtje dhe papërsosmëri të sipërfaqes.Defekte të tilla mund ta bëjnë produktin të duket jo tërheqës dhe grupin jokonsistent.Përfundimi kozmetik fokusohet në defekte të tilla të vogla vizuale dhe i heq ato me punë shtesë të përfundimit.

Përfundimi kozmetik është i disponueshëm për disa procese të përfundimit të sipërfaqes si një proces shtesë, ndërsa disa procese janë kozmetike si parazgjedhje.Përfundimet kozmetike në Prolean marrin kujdes shtesë për këtë arsye.

Ne kemi kritere pranueshmërie për të gjitha përfundimet tona kozmetike të cilat ndjekin të gjitha pjesët

Ne garantojmë qëndrueshmëri në përfundimin e sipërfaqes në të gjithë grupin e pjesëve.

Kontrolli ynë i cilësisë kryen inspektime të standardizuara për grupin.

Pse Shërbimet e Përfundimit të Sipërfaqes Prolean

Prolean ofron një gamë të gjerë shërbimesh prodhimi, duke përfshirë përpunimin CNC, fabrikimin e fletëve të metalit, nxjerrjen e aluminit dhe derdhjen me injeksion plastik.Lista e materialeve të ofruara nga ne është e gjerë dhe përfshin metale dhe plastikë.Shërbimet tona të përfundimit të sipërfaqes kanë aftësitë për të përfunduar pjesët e prodhuara duke përdorur të gjitha këto shërbime dhe materiale.

Gama jonë e gjerë e shërbimeve të përfundimit të sipërfaqes ofron cilësinë më të mirë për secilën pjesë tuajën në grup.Kur zgjidhni Prolean për nevojat tuaja të përfundimit të sipërfaqes, përfitoni nga avantazhet e mëposhtme:

Gama e gjerë e proceseve të përfundimit të sipërfaqes për të gjitha llojet e pjesëve.

Përfundime të shumëfishta sipërfaqesh me opsione ngjyrash.

Niveli i lartë i kontrollit të procesit për punët e ndjeshme ndaj trashësisë së veshjes.

Tolerancat më të mira të mundshme me të gjitha përfundimet e sipërfaqeve.

Kontrolli i cilësisë për përfundimet kozmetike me inspektime të rregullta në përputhje me standardet ISO 9001:2015.

Përfundim i qëndrueshëm kozmetik në të gjithë grupin dhe modele uniforme.

Përditësime të rregullta për porositë e grupeve.