Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Përpunimi me CNC

SHËRBIMI

Fabrikim llamarine me porosi

Fabrikimi i llamarinës është procesi i prodhimit të pjesëve dhe strukturave nga fletët metalike përmes metodave të ndryshme të fabrikimit.Prerja, lakimi, stampimi, saldimi dhe montimi janë disa nga teknikat e njohura të prodhimit të llamarinës.Fletët e llojeve të ndryshme të çelikut, aluminit, bronzit, bakrit dhe metaleve/aliazheve të tjera përdoren në industri të ndryshme për prodhimin e pjesëve.

Industritë duke përfshirë hapësirën ajrore, bujqësinë, automobilat, naftën, hekurudhat, elektronikën, HVAC dhe përdorimin ushtarak të pjesëve të fabrikuara nga fletë metalike në numër të madh.Nuk është gjithmonë praktike për kompanitë që të prodhojnë pjesë llamarine në shtëpi.Shërbimet moderne të fabrikimit të llamarinës me porosi të ofruara nga Prolean mund të jenë një opsion më i përshtatshëm sesa investimi në makineritë e fabrikimit për kompanitë.

Fabrikim llamarine me porosi

Prodhim llamarine PRO-LEAN

Prolean ofron shërbime të prodhimit të llamarinës me precizion të lartë me tarifa konkurruese me kohë të shpejta kthimi.Politika jonë "Pa MOQ" (Sasi minimale e porosisë) për pjesët e llamarinës dhe produktet përfundimtare të prototipit të personalizuar e bën më të lehtë për ju të porositni vetëm sasinë që kërkoni aktualisht.Inventari juaj nuk do të duhet të mbajë më stoqe të panevojshme.

Sigurimi i Cilësisë

Sigurimi i Cilësisë

Çmimi konkurrues

Çmimet konkurruese

Dorëzimi në kohë

Dorëzimi në kohë

Saktësi e madhe

Saktësi e madhe

Forca jonë

Pajisjet tona më të avancuara prodhojnë pjesët më komplekse me saktësinë dhe saktësinë më të mirë në klasë.Gama e gjerë e materialeve duke përfshirë metalet dhe lidhjet e tyre.Disa nga materialet e fletëve të disponueshme në përbërje të ndryshme janë alumini, çeliku inox, çeliku dhe bronzi.Me një gamë të gjerë opsionesh për përfundimin e sipërfaqes, ne ofrojmë pjesë të shpejta të llamarinës pikërisht ashtu siç e keni imagjinuar.

Forca jonë
Forca jonë 2
Si funksionon lakimi2

Ekipi ynë i inxhinierëve të aftë me vite përvojë i ndihmon planet tuaja të jenë gati për prodhim.Na dërgoni dizajnet tuaja dhe ne do të kujdesemi për të ofruar rezultate cilësore.

Cilësi e garantuar:

Raporti i dimensionit

Shpërndarje në kohë

Certifikatat materiale

Tolerancat: +/- 0.2 mm ose më mirë sipas kërkesës.

Fabrikim llamarine

Prerje me laser

Prerja me lazer është procesi i prerjes së pjesëve të llamarinës duke përdorur një lazer intensiv.Mund të kalojë...

Përkulje

Përkulja e llamarinës, siç sugjeron emri, është duke formuar një fletë metalike me trashësi uniforme në një formë ...

Stampimi

Stampimi ose shtypja është një term ombrellë për proceset që kryhen në një shtypje stampimi.

Materialet e disponueshme për fabrikimin e llamarinës

Alumini Çeliku Çelik inox Bakri Tunxh
Al5052 SPCC 301 101 C360
Al5083 A3 SS304 (L) C101 H59
Al6061 65 min SS316(L)    62
Al6082 1018      

 

 

Prolean ofron një gamë të gjerë materialesh për fletë metalike, duke përfshirë metalet dhe plastikën.Ju lutemi shikoni listën për një mostër të materialeve me të cilat punojmë.

Nëse keni nevojë për një material që nuk është në këtë listë, ju lutemi kontaktoni, pasi ka të ngjarë që ne mund ta marrim atë për ju.

Si të përpunuara

Përfundimi ynë standard është një përfundim "si i përpunuar".Ka një vrazhdësi të sipërfaqes prej 3.2 μm (126 μin).Të gjitha skajet e mprehta hiqen dhe pjesët fshihen.Shenjat e veglave janë të dukshme.

Smooth-machining

Një operacion i përpunimit CNC përfundimtar mund të aplikohet në pjesë për të zvogëluar vrazhdësinë e sipërfaqes së saj.Vrazhdësia standarde e sipërfaqes zbutëse (Ra) është 1.6 μm (64 μin).Shenjat e makinës janë më pak të dukshme, por ende të dukshme.

 
Larja me furçë

Furça prodhohet duke lustruar metalin me zhavorr duke rezultuar në një përfundim saten me një drejtim.Nuk këshillohet për aplikime ku kërkohet rezistenca ndaj korrozionit.

Pjesa e pasivizimit

Pasivizimi

Pasivimi është një metodë trajtimi për të mbrojtur metalin nga korrozioni, ai gjeneron një formim më uniform të një sipërfaqe pasive që ka më pak gjasa të reagojë me ajrin dhe të shkaktojë korrozion kimik.

Veshje e fortë anodizuese

Anodizimi i tipit III siguron rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe konsumit, i përshtatshëm për aplikime funksionale.

Elektrolizim

Elektrolizim

Elektropolimi është një proces elektrokimik që përdoret për lustrimin, pasivimin dhe heqjen e pjesëve metalike.Është e dobishme për të reduktuar vrazhdësinë e sipërfaqes.

Veshje e konvertimit të kromit

Alodine/Chemfilm

Veshja e konvertimit të kromatit (Alodina/Filmi Kimi) përdoret për të rritur rezistencën ndaj korrozionit të lidhjeve metalike duke ruajtur vetitë e tyre përçuese.

Shpërthimi i rruazave

Shpërthimi me rruaza shton një sipërfaqe uniforme mat ose saten në një pjesë të përpunuar, duke hequr shenjat e veglave.Kjo përdoret kryesisht për qëllime vizuale dhe vjen në disa grila të ndryshme që tregojnë madhësinë e fishekëve bombardues.

Veshje me pluhur

Veshja me pluhur është një përfundim i fortë, rezistent ndaj konsumit që është i përputhshëm me të gjitha materialet metalike dhe mund të kombinohet me plasjen me rruaza për të krijuar pjesë me sipërfaqe të lëmuara dhe uniforme dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit.

Oksid i zi

Oksid i zi

Oksidi i zi është një shtresë konvertimi që përdoret për të përmirësuar rezistencën ndaj korrozionit dhe për të minimizuar reflektimin e dritës.

 

Këtu është një listë e përfundimeve standarde të sipërfaqes.Për përfundimet me porosi të sipërfaqes ose opsionet e tjera të përfundimit të sipërfaqes, ju lutemi kontrolloni tonënshërbimi i trajtimit të sipërfaqes

Zgjidhni përfundimin e duhur për materialin tuaj

Përfundime të ndryshme të sipërfaqeve mund të aplikohen në materiale të ndryshme.Gjeni më poshtë një fletë mashtrimi të shpejtë të përfundimit të sipërfaqes dhe pajtueshmërisë së materialit.

Emri Pajtueshmëria e materialit
Përpunimi i qetë (1,6 Ra μm/64 Ra μin) Të gjitha plastika dhe metalet
Shpërthimi i rruazave Të gjitha metalet
Veshje me pluhur Të gjitha metalet
I pastër anodizues (tipi II) Lidhjet e aluminit
Ngjyra anodizuese (lloji II) Lidhjet e aluminit
Veshje e fortë anodizuese (lloji III) Lidhjet e aluminit
Larje + Elektropolizim (0,8 Ra μm/32 Ra μin) Të gjitha metalet
Oksid i zi Çelik inox dhe lidhje bakri
Veshje e konvertimit të kromit Alumini dhe lidhjet e bakrit
Larja me furçë Të gjitha metalet
 

Gati për të cituar?

Nëse materiali dhe përfundimi që ju nevojiten nuk janë një nga sa më sipër, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për më shumë në dispozicion.