Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

blog

 • Udhëzues themelor i derdhjes me injeksion me dy ngjyra

  Udhëzues themelor i derdhjes me injeksion me dy ngjyra

  Pjesa e derdhjes me injeksion me dy ngjyra Parimi i punës së formimit me injeksion me dy ngjyra Formimi me injeksion me dy ngjyra është një proces që përfshin injektimin e dy materialeve me ngjyra të ndryshme në një kallëp të vetëm për të krijuar një produkt të përfunduar me shumë ngjyra.Procesi është i ngjashëm me atë tradicional ...
  Lexo më shumë
 • Udhëzues themelor i përpunimit CNC me 4-5 aks

  Udhëzues themelor i përpunimit CNC me 4-5 aks

  Përpunimi CNC (kontrolli numerik kompjuterik) me 4-5 akse Përpunimi CNC (kontrolli numerik kompjuterik) me 4-5 akse Përpunimi është një metodë prodhimi që përdor teknologji të avancuar kompjuterike për të kontrolluar lëvizjen e veglave prerëse përgjatë katër ose pesë akseve.Kjo mundëson prodhimin e produkteve shumë të sakta dhe komp...
  Lexo më shumë
 • Fut udhëzuesin bazë të formimit

  Fut udhëzuesin bazë të formimit

  Futja e pjesës së formimit Parimi i punës së formimit të futjes Formimi me insert është një proces prodhimi që përfshin futjen e një komponenti të paraformuar, të njohur si një insert, në një kallëp përpara se të injektohet një material polimer.Futja më pas kapsulohet nga polimeri, duke krijuar një bashkëveprim të vetëm, të integruar...
  Lexo më shumë
 • Redaktoni 8 lloje të formave të injektimit që shqyrtojnë kategori dhe veçori të ndryshme

  Redaktoni 8 lloje të formave të injektimit që shqyrtojnë kategori dhe veçori të ndryshme

  Format e injektimit janë një komponent thelbësor në prodhimin e pjesëve dhe produkteve plastike.Ato janë të dizajnuara për të formuar plastikë të lëngët në formën dhe madhësinë e dëshiruar dhe përdoren në një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë automobilat, produktet mjekësore dhe ato të konsumit.Ka disa lloje të ndryshme të...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është Udhëzuesi themelor i përpunimit CNC me 3 boshte

  Çfarë është Udhëzuesi themelor i përpunimit CNC me 3 boshte

  Përpunimi me tre boshte CNC (kontrolli numerik kompjuterik) është një metodë e përdorur gjerësisht për prodhimin e pjesëve komplekse dhe të sakta.Ai përfshin përdorimin e një makinerie CNC që kontrollohet nga një program kompjuterik dhe mund të lëvizë përgjatë tre akseve: akseve X, Y dhe Z.Kjo lejon prerjen dhe formësimin e një ...
  Lexo më shumë
 • Koha e ciklit të prodhimit në përpunimin CNC

  Koha e ciklit të prodhimit në përpunimin CNC

  Koha e ciklit të prodhimit në përpunimin CNC Koha e vlerësuar e leximit: 7 minuta e 10 sekonda.Përmbajtja I Llogaritja e kohës së ciklit të prodhimit II Koha e ciklit për operacione të ndryshme (Frezimi, tornimi dhe shpimi) III Qasja shtesë e llogaritjes IV Reduktimi i kohës së ciklit V Konk...
  Lexo më shumë
 • A është përpunimi me CNC më i lirë për forma komplekse Udhëzuesi përfundimtar 2022

  A është përpunimi me CNC më i lirë për forma komplekse Udhëzuesi përfundimtar 2022

  A është përpunimi me CNC më i lirë për forma komplekse Udhëzues përfundimtar 2022 Në këtë artikull, bazuar në bazat e përpunimit, ne do të prezantojmë pikat e pjesëve të përpunuara me kosto efektive në të cilat priren të bien projektuesit fillestarë mekanikë.Frezimi CNC Punching Më lejoni t'ju tregoj për pjesën ku ju ...
  Lexo më shumë
 • Faqja jonë e internetit në pronësi të fabrikës

  Faqja jonë e internetit në pronësi të fabrikës

  Jemi krenarë t'ju prezantojmë faqen tonë të internetit në pronësi të fabrikës Pas gjashtë muajsh funksionimi të faqes sonë të internetit, faqja jonë e internetit është mbështetur nga shumë klientë dhe ju jemi shumë mirënjohës.Ne kemi zbuluar gjithashtu se shumë nga klientët tanë preferojnë të komunikojnë drejtpërdrejt me inxhinierët tanë për të marrë...
  Lexo më shumë
 • Zgjedhja e llamarinës më të mirë për përpunimin CNC

  Zgjedhja e llamarinës më të mirë për përpunimin CNC

  Përzgjedhja e llamarinës më të mirë për përpunimin CNC 19,2022 shtator, koha për të lexuar: 7 minuta Llamatë metalike nga materiale të ndryshme Nuk ka përgjigje të saktë për pyetjen e materialit më të mirë për përpunimin CNC.Materiali më i mirë përcaktohet nga procesi i kërkuar i përpunimit, aplikimi përfundimtar dhe specifikat e pjesës...
  Lexo më shumë
 • Prerje me ujë

  Prerje me ujë

  Waterjet Cutting Përditësimi i fundit 09/02, koha për të lexuar: 6 minuta Procesi i prerjes me avion uji Në botën e sotme konkurruese, të gjitha proceset e prodhimit duhet të përmbushin tre objektiva kryesore, si, Rritja e Prodhimit, reduktimi i mbetjeve, Përmirësimi i Cilësisë dhe reduktimi i kostove.Një proces i tillë, i cili është shumë...
  Lexo më shumë
 • Pasivimi – Një proces trajtimi sipërfaqësor

  Pasivimi – Një proces trajtimi sipërfaqësor

  Pasivimi – Një proces trajtimi sipërfaqësor Përditësimi i fundit 29/08, koha për të lexuar: 5 minuta Pjesë pas një procesi pasivizimi Një nga sfidat kritike për metalurgët, është mbrojtja e materialit nga korrozioni dhe çdo ndotës tjetër i proceseve të prodhimit, si p.sh. fabrika...
  Lexo më shumë
 • Përfundime me okside të zeza Një qasje e saktë për përfundimin e sipërfaqes

  Përfundime me okside të zeza Një qasje e saktë për përfundimin e sipërfaqes

  Përfundimet me okside të zeza Një qasje e saktë për përfundimin e sipërfaqes Përditësimi i fundit: 22/08/22 Pjesë me përfundime me oksid të zi Mbarimi sipërfaqësor i produkteve dhe pjesëve është thelbësor në industrinë e prodhimit për arsye estetike dhe përmirëson funksionalitetin e përgjithshëm të produktit dhe e zgjeron atë ...
  Lexo më shumë