Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

блог

 • Нашата веб-страница во сопственост на фабриката

  Нашата веб-страница во сопственост на фабриката

  Горди сме што ви ја претставуваме нашата веб-страница во сопственост на фабриката По шест месеци работа на нашата веб-страница, нашата веб-страница беше поддржана од многу клиенти и ние сме многу благодарни.Исто така, откривме дека многу од нашите клиенти претпочитаат да комуницираат директно со нашите инженери за да добијат ...
  Прочитај повеќе
 • Избор на најдобар лим за CNC обработка

  Избор на најдобар лим за CNC обработка

  Избор на најдобар лим за CNC обработка 19,2022 септември, време за читање: 7 минути Лим од различни материјали Нема точен одговор на прашањето за најдобриот материјал за CNC обработка.Најдобриот материјал се одредува според потребниот процес на обработка, крајната примена и спецификациите на делот...
  Прочитај повеќе
 • Воден млаз сечење

  Воден млаз сечење

  Waterjet Cutting Последно ажурирање 02/09, време за читање: 6 минути Процес на сечење со млаз со вода Во денешниот конкурентен свет, сите производни процеси треба да исполнат три главни цели, како што се, Зголемување на производството, намалување на отпадот, Подобрување на квалитетот и намалување на трошоците.Еден таков процес, кој е многу е...
  Прочитај повеќе
 • Пасивација – процес на површинска обработка

  Пасивација – процес на површинска обработка

  Пасивација – Процес на површинска обработка Последно ажурирање 29.08., време за читање: 5 мин. фабрика...
  Прочитај повеќе
 • Црно-оксидни завршетоци Прецизен пристап за завршна обработка на површината

  Црно-оксидни завршетоци Прецизен пристап за завршна обработка на површината

  Површински облоги со црни оксиди Прецизен пристап за завршна обработка на површината Последно ажурирање: 22.08.22 Дел со завршни облоги од црн оксид Површинската завршна обработка на производи и делови е од суштинско значење во преработувачката индустрија од естетски причини и ја подобрува целокупната функционалност на производот и ја проширува ...
  Прочитај повеќе
 • Швајцарско вртење: работа, предности, ограничувања и апликации

  Швајцарско вртење: работа, предности, ограничувања и апликации

  Швајцарско вртење: Работење, предности, ограничувања и апликации Проценето време за читање: 4 минути 20 секунди Операција со швајцарско подесување Процесот на вртење во производството се однесува на намалување на дијаметарот на работното парче за да се добие потребната димензија со отстранување на материјалот од надворешната површина. .
  Прочитај повеќе
 • Позлата без никел: Сè што треба да знаете

  Позлата без никел: Сè што треба да знаете

  Позлата без електроника: Сè што треба да знаете Последно ажурирање 31.08., проценето време за читање: 6 мин. -отпорни својства, правејќи ...
  Прочитај повеќе
 • Метални облоги: Сè што треба да знаете

  Метални облоги: Сè што треба да знаете

  Метални облоги: Сè што треба да знаете Последно ажурирање 31.08., Проценето време за читање: 5 мин.Покрај тоа што спречува расипување, металниот...
  Прочитај повеќе
 • Ласерско сечење наспроти Waterjet: Сличности и разлики

  Ласерско сечење наспроти Waterjet: Сличности и разлики

  Сечење со ласер наспроти воден млаз: Сличности и разлики Последно ажурирање 31.08., Време за читање: 5 минути Ласерското сечење и сечењето со воден млаз се најчесто користените практики за сечење од страна на производствените компании.За производителите, изборот помеѓу ласерско и воден млаз сечење е тешка задача, бидејќи е...
  Прочитај повеќе
 • Завршување со четкање: чекори, примена, предности, недостатоци и фактори кои влијаат

  Завршување со четкање: чекори, примена, предности, недостатоци и фактори кои влијаат

  Завршување со четкање: чекори, нанесување, предности, недостатоци и фактори кои влијаат Последно ажурирање 31.08., време за читање: 8 мин. Операција на четкање Површинската завршна обработка е конечна и една од клучните фази во производството.Неговата улога не е ограничена само на подобрување на естетската убавина.Исто така, придонесува ...
  Прочитај повеќе
 • Некои едноставни проекти за обработка за вас

  Некои едноставни проекти за обработка за вас

  Некои едноставни проекти за обработка за вас Последно ажурирање:09/01;време за читање: 7 мин.
  Прочитај повеќе
 • Цинк позлата: Сè што треба да знаете

  Цинк позлата: Сè што треба да знаете

  Цинк позлата: Сè што треба да знаете Последно ажурирање:09/01;време за читање: 6 минути артикли обложени со цинк Дали сте виделе нешто на површината на металот што е портокалово-кафеаво?Се нарекува 'рѓа, најлошиот непријател на металот, а произлегува од реакцијата на молекулите на црниот метал со м...
  Прочитај повеќе
12345Следно >>> Страница 1/5