Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Професионален производител на барање во Кина, најдобар начин да ги набавите вашите сопствени делови

 

Професионално производство со конкурентна цена.Низок волумен или масовно производство со CNC обработка, виткање лим, обликување со инјектирање и друго.Добијте ја вашата бесплатна понуда онлајн, испорака во денови.

 

 

Добијте понуда
Производство

Подготвени да цитирате?

Сите информации и поставувања се безбедни и доверливи.

Контактирајте не
  • Роквел-Автоматизација
  • Аргон-медицински-уреди
  • Емерсон
  • l5
  • НОЕВ
  • логото на Сони

За нас

НАПРАВЕТЕ ГО ПРОИЗВОДСТВОТО ЛЕСНО, БРЗО И ЕФИКАСНО

ProLean се етаблира како извор за технолошки компании и стартапи кои произведуваат нов хардвер.

Визијата на Prolean е да стане водечки снабдувач на решенија за производство на барање.За да го постигнеме ова, работиме напорно за да го направиме производството лесно, брзо и заштедува од прототипови до производство.

ProLean им служи на клиентите ширум светот во различни индустрии, вклучително и роботиката, автомобилската индустрија, воздушната и спакуваната стока за широка потрошувачка.Со комбинирање на мрежна експертиза со способности за производство во куќата, можеме да им дадеме на клиентите пристап до брзи цени, проценети времиња на испорака, патека на производниот процес и целосна димензионална инспекција.Ние сме во состојба веднаш да им обезбедиме повратни информации за производството на клиентите, истовремено одредувајќи ги најефикасните и најекономичните решенија за производство на секој дел.