Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Siap Pikeun Quote?

Sadaya inpormasi sareng unggahan aman sareng rahasia.

Taros Kami
  • Rockwell-Automation
  • Argon-Medical-Devices
  • Emerson
  • l5
  • NOV

Tentang Kami

Jieun manufaktur gampang, gancang jeung ongkos-éféktif

ProLean ngadegkeun dirina salaku sumber daya pikeun perusahaan téknologi sareng ngamimitian anu ngahasilkeun hardware énggal.

Visi Prolean nyaéta pikeun janten panyadia solusi anu unggul pikeun Manufaktur On-Demand.Pikeun ngahontal ieu, kami kerja keras pikeun ngajantenkeun manufaktur gampang, gancang, sareng hemat biaya tina prototyping ka produksi.

ProLean ngalayanan konsumén di sakuliah dunya dina rupa-rupa industri, kaasup robotics, otomotif, aerospace, jeung barang rangkep konsumen.Ku ngagabungkeun kaahlian jaringan jeung kamampuhan manufaktur in-house, urang tiasa masihan konsumén aksés ka harga gancang, estimasi kali kalungguhan, lagu prosés produksi jeung inspeksi dimensi pinuh.Kami tiasa masihan eupan balik langsung ka para palanggan bari ogé nangtoskeun solusi anu paling éfisién sareng biaya-éféktif pikeun ngahasilkeun unggal bagian.