Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Përpunimi me CNC

SHËRBIMI

Mulliri me CNC

Shërbimet e bluarjes CNC të Prolean përqendrohen në prodhimin e pjesëve komplekse me cilësi të lartë me toleranca të ngushta në sasi që variojnë nga grupe të vogla prototipash deri tek prodhimi i plotë.

Mullinjtë tanë CNC me tre dhe shumë boshte më të mirë në klasë dhe një ekip profesionistësh të aftë me vite përvojë kombinohen për të prodhuar pjesë të bluar me porosi nga materiale të ndryshme.

Mulliri me CNC
Sigurimi i Cilësisë

Sigurimi i Cilësisë

Çmimi konkurrues

Çmimet konkurruese

Dorëzimi në kohë

Dorëzimi në kohë

Saktësi e madhe

Saktësi e madhe

Çfarë është bluarja CNC?

Frezimi CNC (Computer Numerical Control) është një nga prodhimet më të përdorura të pjesëve të përpunuara në industritë moderne.

Në bluarjen CNC, një mjet prerës me shumë pika ndjek kodin kompjuterik për të hequr në mënyrë progresive materialin nga një pjesë e punës e mbërthyer për të gjeneruar format dhe konturet e kërkuara.Gama e gjerë e metaleve, lidhjeve dhe plastikës mund të bluhen me CNC me saktësi të lartë.

Makinë me 5 akse (3)
Makinë me 5 akse (4)
N1021
Pothuajse të gjitha produktet kërkojnë bluarje CNC në një moment të prodhimit të tyre për shkak të aftësisë së bluarjes CNC për të prodhuar dizajne të sakta.Puna e krijimit të pjesëve me precizion të lartë është një punë për mullinjtë CNC më të fundit.

 

Cilësi e garantuar:

Raportet e dimensioneve

Shpërndarje në kohë

Certifikatat materiale

Tolerancat: +/- 0,05 mm ose më mirë sipas kërkesës.

3-aixs-Frezim

Frezimi me 3 boshte

Mulliri CNC me 3 boshte është lloji më i zakonshëm i procesit të bluarjes që përdoret në prodhimin e pjesëve.Produktet me gjeometri të thjeshta që kërkojnë vetëm heqjen e materialit në tre drejtime, bluhen në mullinj CNC me 3 boshte me tavolina të palëvizshme për lëndën e parë dhe mjetet prerëse që mund të lëvizin në drejtimet X, Y dhe Z.

Shërbimet e bluarjes CNC me 3 boshte të Prolean ofrojnë çmime ekonomike për pjesët e prera me precizion CNC me 3 boshte, të cilat të gjitha industritë i kërkojnë në numër të madh.

5-aks-Continous-CNC-Machining

Përpunimi i vazhdueshëm CNC me 5 boshte

Frezimi i vazhdueshëm CNC me 5 boshte është procesi më i avancuar i bluarjes që përdoret për prodhimin e pjesëve komplekse.Ndryshe nga bluarja e indeksuar CNC ku dy akset shtesë ndryshojnë vetëm pozicionin e materialit ndërmjet operacioneve, bluarja e vazhdueshme me 5 boshte përdor të pesë akset njëkohësisht, gjë që lejon prodhimin e pjesëve më komplekse duke përfshirë ato të përdorura në hapësirën ajrore, robotikë, automobilistikë dhe industri mjekësore.

Inxhinierët e aftë të Prolean dhe mullinjtë më të mirë në klasë me CNC të vazhdueshme me 5 boshte mund të prodhojnë pjesët tuaja të ndërlikuara me saktësi të lartë.

Cilat materiale janë në dispozicion për bluarjen CNC?

Alumini Çeliku Çelik inox Metalet e tjera Plastika
Al6061 1018 303 Titan Ti-6Al-4V (TC4) ABS
Al6063 1045 304 Tunxh C360 PP
Al6082 A36 316 Tunxh C2680 POM-M, POM-C
Al7075 D2 316 litra Aliazh çeliku 4140 PC
Al2024 A2 410 Aliazh çeliku 4340 SHIKONI
Al5083 20 kr 17-4 PH Bakri C110 HDPE

Prolean ofron një gamë të gjerë materialesh për bluarje me CNC duke përfshirë metale dhe plastikë.Ju lutemi shikoni listën për një mostër të materialeve me të cilat punojmë.

Nëse keni nevojë për një material që nuk është në këtë listë, ju lutemi kontaktoni, pasi ka të ngjarë që ne mund ta marrim atë për ju.

Si të përpunuara

Përfundimi ynë standard është një përfundim "si i përpunuar".Ka një vrazhdësi të sipërfaqes prej 3.2 μm (126 μin).Të gjitha skajet e mprehta hiqen dhe pjesët fshihen.Shenjat e veglave janë të dukshme.

Smooth-machining

Një operacion i përpunimit CNC përfundimtar mund të aplikohet në pjesë për të zvogëluar vrazhdësinë e sipërfaqes së saj.Vrazhdësia standarde e sipërfaqes zbutëse (Ra) është 1.6 μm (64 μin).Shenjat e makinës janë më pak të dukshme, por ende të dukshme.

 
Larja me furçë

Furça prodhohet duke lustruar metalin me zhavorr duke rezultuar në një përfundim saten me një drejtim.Nuk këshillohet për aplikime ku kërkohet rezistenca ndaj korrozionit.

Pjesa e pasivizimit

Pasivizimi

Pasivimi është një metodë trajtimi për të mbrojtur metalin nga korrozioni, ai gjeneron një formim më uniform të një sipërfaqe pasive që ka më pak gjasa të reagojë me ajrin dhe të shkaktojë korrozion kimik.

Veshje e fortë anodizuese

Anodizimi i tipit III siguron rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe konsumit, i përshtatshëm për aplikime funksionale.

Elektrolizim

Elektrolizim

Elektropolimi është një proces elektrokimik që përdoret për lustrimin, pasivimin dhe heqjen e pjesëve metalike.Është e dobishme për të reduktuar vrazhdësinë e sipërfaqes.

Veshje e konvertimit të kromit

Alodine/Chemfilm

Veshja e konvertimit të kromatit (Alodina/Filmi Kimi) përdoret për të rritur rezistencën ndaj korrozionit të lidhjeve metalike duke ruajtur vetitë e tyre përçuese.

Shpërthimi i rruazave

Shpërthimi me rruaza shton një sipërfaqe uniforme mat ose saten në një pjesë të përpunuar, duke hequr shenjat e veglave.Kjo përdoret kryesisht për qëllime vizuale dhe vjen në disa grila të ndryshme që tregojnë madhësinë e fishekëve bombardues.

Veshje me pluhur

Veshja me pluhur është një përfundim i fortë, rezistent ndaj konsumit që është i përputhshëm me të gjitha materialet metalike dhe mund të kombinohet me plasjen me rruaza për të krijuar pjesë me sipërfaqe të lëmuara dhe uniforme dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit.

Oksid i zi

Oksid i zi

Oksidi i zi është një shtresë konvertimi që përdoret për të përmirësuar rezistencën ndaj korrozionit dhe për të minimizuar reflektimin e dritës.

 

Këtu është një listë e përfundimeve standarde të sipërfaqes.Për përfundimet me porosi të sipërfaqes ose opsionet e tjera të përfundimit të sipërfaqes, ju lutemi kontrolloni tonënshërbimi i trajtimit të sipërfaqes

Zgjidhni përfundimin e duhur për materialin tuaj

Përfundime të ndryshme të sipërfaqeve mund të aplikohen në materiale të ndryshme.Gjeni më poshtë një fletë mashtrimi të shpejtë të përfundimit të sipërfaqes dhe pajtueshmërisë së materialit.

Emri Pajtueshmëria e materialit
Përpunimi i qetë (1,6 Ra μm/64 Ra μin) Të gjitha plastika dhe metalet
Shpërthimi i rruazave Të gjitha metalet
Veshje me pluhur Të gjitha metalet
I pastër anodizues (tipi II) Lidhjet e aluminit
Ngjyra anodizuese (lloji II) Lidhjet e aluminit
Veshje e fortë anodizuese (lloji III) Lidhjet e aluminit
Larje + Elektropolizim (0,8 Ra μm/32 Ra μin) Të gjitha metalet
Oksid i zi Çelik inox dhe lidhje bakri
Veshje e konvertimit të kromit Alumini dhe lidhjet e bakrit
Larja me furçë Të gjitha metalet
 

Gati për të cituar?

Nëse materiali dhe përfundimi që ju nevojiten nuk janë një nga sa më sipër, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për më shumë në dispozicion.