Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Profil Perusahaan

PROLEAN HUB minangka sumber daya kanggo perusahaan teknologi lan startup sing ngasilake hardware anyar.Visi kita yaiku dadi panyedhiya solusi utama Manufaktur On-Demand.Kanggo nggayuh iki, kita kerja keras supaya manufaktur gampang, cepet, lan ngirit biaya saka prototipe nganti produksi.

The turn-mill machine cutting groove at the metal shaft. The hi-technology parts manufacturing process by CNC lathe machine .
Project Management word cloud concept on white background.

Apa sing kita lakoni

Kita ngowahi ide sampeyan dadi produk liwat proses sing dikelola kanthi apik.

new idea

Sawise sampeyan duwe gagasan anyar,

creative

utawa soko kreatif.

enginner

hubungi insinyur kita.

Sampeyan bebas ngubungi insinyur kita 24 jam saben dina.Dheweke bakal langsung netepake kerumitan proyek kasebut lan menehi proposal lan kutipan.

Banjur ngenteni sawetara minggu lan ide sampeyan bakal dadi kasunyatan.

Печать
Our customers

Pelanggan kita

We serves pelanggan ing saindhenging donya ing macem-macem industri, kaleburobotika, otomotif, aerospace, lan barang-barang kemasan konsumen…

high precision automotive machining mold and die parts of forging process
Assorted spare aluminium and iron parts and precision engineered components scattered on a white background with shadows
Our customers-4

Kapabilitas Kita

Kanthi nggabungake keahlian jaringan karo kemampuan manufaktur ing omah, kita bisa menehi pelanggan akses menyang rega cepet, kira-kira wektu timbal, trek proses produksi lan pengawasan dimensi lengkap.

Kita bisa menehi umpan balik manufaktur langsung menyang para pelanggan nalika uga nemtokake solusi sing paling efisien lan biaya-efektif kanggo ngasilake saben bagean.

Rega cepet

Perkiraan Wektu Lead

Track Proses Produksi

Inspeksi Dimensi Lengkap

Nilai Kita

One-stop manufacturing

Manufaktur siji-mandeg

Proses manufaktur kita njamin para pelanggan nampa solusi lengkap kanggo kabutuhan apa wae.Iki kalebu bagean sing rumit lan presisi, kayata bagean optik, bagean otomotif, piranti medis utawa bagean aerospace.

Quality Control

Kontrol kualitas

Sawise proses ngutip, kita nyedhiyakake Sertifikat Bahan kanggo sampeyan konfirmasi materi sing bener.Sistem kontrol kualitas kita dirancang kanggo ngawasi saben proyek, saka persiyapan, liwat produksi, karo pangiriman ing wektu kanggo pelanggan.Nalika produk dititi priksa lan siap dikirim, Laporan Inspeksi Dimensi Lengkap bakal ditindakake.

Real-time project progress updates

Nganyari kemajuan proyek nyata-wektu

Pakaryan kita cepet lan sistematis!Saka kontak dhisikan karo kita, kanggo pangiriman aman bagean, kita njupuk care saka proyek klien.We supaya pelanggan dianyari ing status produksi, nggunakake Project tindakake munggah wangun kang dikirim menyang pelanggan ing basis saben minggu.pelanggan bisa ndeleng kanthi jelas kahanan produksi proyek kasebut.

Kenapa PROLEAN HUB

- Ngirit dhuwit liwat proses manufaktur on-demand

- Turnaround sing luwih cendhek ing antarane kompetisi (lan tingkat sukses sing luwih dhuwur)

- Nggawe opsi desain sing fleksibel kanggo kabeh produk sampeyan

- Nyedhiyani sampeyan pilihan lengkap kanggo produksi jembatan