Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Profilet e nxjerrjes së aluminit

Përshkrim i shkurtër:

ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përpunimi me CNC

SHËRBIMI

Nxjerrja e aluminit

Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.

Prolean ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

Nxjerrja e aluminit
Sigurimi i Cilësisë

Sigurimi i Cilësisë

Çmimi konkurrues

Çmimet konkurruese

Dorëzimi në kohë

Dorëzimi në kohë

Saktësi e madhe

Saktësi e madhe

Çfarë është nxjerrja e aluminit?

Ndryshe nga proceset e heqjes së materialit, nxjerrja e aluminit është një proces formimi.Në nxjerrje, alumini i papërpunuar fillimisht nxehet dhe më pas formësohet në pjesën e kërkuar duke përdorur një dash për ta shtyrë atë përmes një mbulesë.Nxjerrja e aluminit përdor stoqe të rrumbullakëta alumini ose aliazh alumini, të quajtura "billet", për të prodhuar pjesë me profile dhe forma të fiksuara të seksionit kryq.

Kryesisht, procesi i nxjerrjes së aluminit kërkon vetëm një furrë dhe një shtypës me një mbulesë.Për nxjerrje, bileta fillimisht nxehet në një temperaturë të lartë për ta bërë atë më duktil.Temperatura mund të jetë afër temperaturës së dhomës ose aq e lartë sa temperatura e rikristalizimit.Bazuar në këtë temperaturë, procesi quhet nxjerrje e ftohtë, e ngrohtë ose e nxehtë.

Punëtor manual që pret profilet e aluminit.Punë në prodhim.Punëtorët profesionistë që prodhojnë dritare në një fabrikë.Prerja e kornizave të aluminit në një torno.Ngjyrat e profileve të aluminit.Fokusi selektiv.Fabrika për prodhimin e dritareve dhe dyerve prej alumini dhe PVC HD
nxjerrje alumini2
Çfarë është nxjerrja e aluminit

Pasi të dalë nga furra, bileta e nxehtë e aluminit vendoset në shtypës dhe shtyhet përmes shufrës duke përdorur dashin.Materiali i billetit shtrydhet përmes mbulesës duke gjeneruar profilin e prerjes tërthore për të formuar pjesën.Pjesa e ekstruduar lihet të ftohet përmes një metode të përshtatshme për lidhjen që përdoret.

Pas prodhimit përmes nxjerrjes, një pjesë alumini zakonisht kërkon përfundim.Shtrirja pas nxjerrjes së nxehtë është një proces i zakonshëm për të përmirësuar forcën e pjesës.Proceset e përfundimit si heqja e materialit, anodizimi, lyerja me pluhur, lyerja, prerja, montimi, heqja e gërvishtjeve dhe punë të tjera të përfundimit të sipërfaqes janë të zakonshme për nxjerrjet e aluminit.

Cilësi e garantuar:

Raportet e dimensioneve

Shpërndarje në kohë

Certifikatat materiale

Tolerancat: +/- 0.1mm

Nxjerrja Prolean

Disa nga pjesët e prodhuara me nxjerrje alumini përfshijnë kanale me seksione të ndryshme tërthore, tuba, profile, kënde dhe trarë.Këto lloje të ndryshme pjesësh kanë nevojë për lloje të ndryshme makinerish.Për shembull, një shufër e zbrazët për tub do të ketë një mandrelë të mbajtur në qendër me mbështetëse horizontale.Mjetet e tilla së pari ndajnë stokun e aluminit për shkak të mbështetësve, por forca dhe temperatura i bashkojnë përsëri së bashku për të formuar një tub të zbrazët.

Pjesët e ekstruduara kanë tendencë të kërkojnë përpunim dhe përfundim sipërfaqësor për shkak të natyrës së procesit të nxjerrjes dhe streseve të përfshira.Përpunimi me CNC preferohet për heqjen e materialit shtesë dhe arritjen e tolerancave të ngushta.

Mbarimi i sipërfaqes së pjesëve të ekstruduara nga alumini varet nga temperatura në të cilën kryhet nxjerrja.Gjatë nxjerrjes së nxehtë, materiali duhet të mbrohet nga oksidimi për të mbajtur të paprekura vetitë dhe përfundimi i sipërfaqes së pjesës.Proceset e përfundimit të sipërfaqes si anodizimi, lyerja me pluhur, lyerja dhe spërkatja me rërë përdoren për të krijuar sipërfaqe që kanë një përfundim uniform dhe janë estetikisht të këndshme.

Nxjerrja Prolean

Cilat materiale janë në dispozicion për nxjerrjen e aluminit?

Seria e vitit 2000 seri 3000 seri 5000 seri 6000 seri 7000
Al2024 3003 5052 6006 7075
Al2A16   5083 6061  
Al2A02     6062  

Prolean ofron një gamë të gjerë materialesh për nxjerrjen e aluminit duke përfshirë si metalet ashtu edhe plastikën.Ju lutemi shikoni listën për një mostër të materialeve me të cilat punojmë.

Nëse keni nevojë për një material që nuk është në këtë listë, ju lutemi kontaktoni, pasi ka të ngjarë që ne mund ta marrim atë për ju.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme