Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Profil Ekstrusi Aluminium

Katrangan singkat:

ProleanHub nawakake layanan ekstrusi aluminium kanggo bagean presisi dhuwur ing macem-macem jumlah kanthi tarif sing kompetitif.Insinyur sing berpengalaman lan teknologi canggih njamin bagean sing paling apik.

Akeh industri kalebu aerospace, galangan kapal, konstruksi, lan elektronik nggunakake bagean aluminium lan aluminium kanthi jumlah akeh kanggo macem-macem aplikasi.Aluminium lan wesi sing cocok kanggo sawetara sing godhongé amba saka aplikasi amarga kekuatan dhuwur karo mung siji-katelu Kapadhetan lan kaku saka baja.

Alloying aluminium karo logam liyane menehi paduan sing nduweni karakteristik apik tartamtu gumantung marang materi sing ditambahake.Fitur kasebut nggawe wesi aluminium cocog kanggo aplikasi sing spesifik banget kayata bagean pesawat ruang angkasa, saluran listrik lan kemasan panganan.


Detail Produk

Tag produk

Mesin CNC

LAYANAN

Ekstrusi Aluminium

Akeh industri kalebu aerospace, galangan kapal, konstruksi, lan elektronik nggunakake bagean aluminium lan aluminium kanthi jumlah akeh kanggo macem-macem aplikasi.Aluminium lan wesi sing cocok kanggo sawetara sing godhongé amba saka aplikasi amarga kekuatan dhuwur karo mung siji-katelu Kapadhetan lan kaku saka baja.Alloying aluminium karo logam liyane menehi paduan sing nduweni karakteristik apik tartamtu gumantung marang materi sing ditambahake.Fitur kasebut nggawe wesi aluminium cocog kanggo aplikasi sing spesifik banget kayata bagean pesawat ruang angkasa, saluran listrik lan kemasan panganan.

Prolean nawakake layanan ekstrusi aluminium kanggo bagean presisi dhuwur ing macem-macem jumlah kanthi tarif sing kompetitif.Insinyur sing berpengalaman lan teknologi canggih njamin bagean sing paling apik.

Ekstrusi Aluminium
Jaminan Mutu

Jaminan Mutu

Rega sing kompetitif

Rega Kompetitif

Pangiriman pas wektune

Pangiriman pas wektune

Precision Dhuwur

Precision Dhuwur

Apa Ekstrusi Aluminium?

Ora kaya proses mbusak materi, ekstrusi aluminium minangka proses pembentukan.Ing ekstrusi, aluminium mentah dipanasake dhisik banjur dibentuk dadi bagian sing dibutuhake nggunakake ram kanggo nyurung ing cetakan.Ekstrusi aluminium nggunakake saham bunder saka aluminium utawa paduan aluminium, sing diarani "billet", kanggo ngasilake bagean kanthi profil lan bentuk salib tetep.

Utamane, proses ekstrusi aluminium mung mbutuhake tungku lan penet kanthi die.Kanggo ekstrusi, billet dipanasake dhisik nganti temperatur dhuwur supaya luwih ulet.Suhu bisa cedhak karo suhu kamar utawa dhuwure suhu rekristalisasi.Adhedhasar suhu kasebut, proses kasebut diarani ekstrusi kadhemen, anget utawa panas.

Pegawe manual nglereni profil aluminium.Lowongan produksi.Buruh profesional sing nggawe jendela ing pabrik.Nglereni pigura aluminium ing lathe a.Werna profil aluminium.Fokus selektif.Pabrik kanggo aluminium lan PVC windows lan lawang produksi HD
aluminium ekstrusi 2
Apa Aluminium Extrusion

Sawise metu saka pawon, billet aluminium panas diselehake ing penet lan di-push liwat die nggunakake ram.Materi billet squeezes liwat die ngasilaken profil cross-sectional kanggo mbentuk bagean.Bagian sing diekstrusi diijini adhem liwat cara sing cocog kanggo campuran sing digunakake.

Sawise produksi liwat extrusion, bagean aluminium biasane mbutuhake finishing.Mulet sawise extrusion panas minangka proses umum kanggo nambah kekuatan bagean kasebut.Proses finishing kaya mbusak materi, anodizing, powder coating, lukisan, nglereni, assembling, deburring lan pagawean finishing lumahing liyane sing umum kanggo extrusions aluminium.

Kualitas terjamin:

Laporan Dimensi

Pangiriman On-time

Sertifikat Material

Toleransi: +/- 0.1mm

Ekstrusi Prolean

Sawetara bagean sing diprodhuksi dening ekstrusi aluminium kalebu saluran kanthi bagean salib, tabung, profil, sudut lan balok sing beda.Jinis-jinis bagean kasebut mbutuhake macem-macem jinis mati.Contone, die kothong kanggo tubing bakal mandrel dianakaké ing tengah karo ndhukung horisontal.Dies kuwi pisanan dibagi Simpenan aluminium amarga ndhukung nanging pasukan lan suhu las mau bali bebarengan kanggo mbentuk tabung kothong.

Bagian sing diekstrusi cenderung mbutuhake mesin lan finishing permukaan amarga sifat proses ekstrusi lan stres sing ana.Mesin CNC luwih disenengi kanggo mbusak materi ekstra lan entuk toleransi sing ketat.

Rampung lumahing bagean extruded aluminium gumantung marang suhu ing extrusion njupuk Panggonan.Sajrone ekstrusi panas, materi kasebut kudu direksa saka oksidasi kanggo njaga sifat lan permukaan permukaan bagian kasebut utuh.Proses finishing lumahing kayata anodizing, powder coating, lukisan, lan sandblasting digunakake kanggo nggawe permukaan sing nduweni finish seragam lan nyenengake kanthi estetis.

Ekstrusi Prolean

Apa Bahan sing Kasedhiya Kanggo Ekstrusi Aluminium?

2000 seri 3000 seri 5000 seri 6000 seri 7000 seri
Al2024 3003 5052 6006 7075
Al2A16   5083 6061  
Al2A02     6062  

Prolean nawakake macem-macem bahan kanggo Ekstrusi Aluminium kalebu logam lan plastik.Mangga mirsani dhaptar kanggo conto saka bahan sing digunakake.

Yen sampeyan mbutuhake materi sing ora ana ing dhaptar iki, hubungi kontak amarga bisa uga sumber kasebut kanggo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan