Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Aluminium Tonjolan Propil

Katerangan pondok:

ProleanHub nawiskeun jasa ékstrusi aluminium pikeun bagian-bagian anu presisi luhur dina jumlah anu béda-béda dina harga anu kompetitif.Insinyur anu berpengalaman sareng téknologi canggih ngajamin bagian anu pangsaéna.

Loba industri kaasup aerospace, shipbuilding, konstruksi, jeung éléktronika ngagunakeun aluminium sarta bagian alloy aluminium dina jumlah badag pikeun sagala rupa aplikasi.Aluminium jeung alloy na cocog pikeun rupa-rupa aplikasi alatan kakuatan tinggi maranéhanana jeung ngan hiji-katilu dénsitas na stiffness baja.

Alloying alumunium jeung logam séjén méré alloy nu mibanda ciri ningkat tangtu gumantung kana bahan ditambahkeun.Fitur ieu ngajantenkeun alloy aluminium cocog pikeun aplikasi anu khusus sapertos bagian pesawat ruang angkasa, garis listrik sareng bungkusan tuangeun.


Rincian produk

Tag produk

Mesin CNC

PELAYANAN

Aluminium Extrusion

Loba industri kaasup aerospace, shipbuilding, konstruksi, jeung éléktronika ngagunakeun aluminium sarta bagian alloy aluminium dina jumlah badag pikeun sagala rupa aplikasi.Aluminium jeung alloy na cocog pikeun rupa-rupa aplikasi alatan kakuatan tinggi maranéhanana jeung ngan hiji-katilu dénsitas na stiffness baja.Alloying alumunium jeung logam séjén méré alloy nu mibanda ciri ningkat tangtu gumantung kana bahan ditambahkeun.Fitur ieu ngajantenkeun alloy aluminium cocog pikeun aplikasi anu khusus sapertos bagian pesawat ruang angkasa, garis listrik sareng bungkusan tuangeun.

Prolean nawiskeun jasa ékstrusi aluminium pikeun bagian-bagian anu presisi luhur dina jumlah anu béda-béda dina harga anu kompetitif.Insinyur anu berpengalaman sareng téknologi canggih ngajamin bagian anu pangsaéna.

Aluminium Extrusion
Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

harga kalapa

Harga kalapa

Pangiriman Timely

Pangiriman Timely

Precision High

Precision High

Naon Aluminium Extrusion?

Beda sareng prosés panyabutan bahan, ékstrusi aluminium mangrupikeun prosés ngabentuk.Dina Tonjolan, aluminium atah munggaran dipanaskeun lajeng ngawangun kana bagian diperlukeun ngagunakeun ram pikeun nyorong eta ngaliwatan paeh.Tonjolan aluminium migunakeun saham buleud tina aluminium atawa alloy aluminium, disebut "billet", pikeun ngahasilkeun bagian kalawan profil cross-sectional dibereskeun jeung wangun.

Utamina, prosés ékstrusi aluminium ngan merlukeun tungku sarta pencét jeung paeh.Pikeun ékstrusi, billet dipanaskeun heula ka suhu anu luhur supados langkung lentur.Suhu bisa jadi deukeut suhu kamar atawa saluhur suhu rekristalisasi.Dumasar kana suhu ieu, prosésna disebut ékstrusi tiis, haneut atanapi panas.

Pagawe manual motong profil aluminium.Proyék manufaktur.Pagawe profésional ngahasilkeun jandéla di pabrik.Motong pigura aluminium dina lathe a.Warna propil aluminium.Fokus selektif.Pabrik pikeun aluminium sarta PVC jandéla jeung panto produksi HD
ékstrusi aluminium2
Naon Aluminium Extrusion

Sakali kaluar tina tungku, billet aluminium panas disimpen dina pencét jeung kadorong ngaliwatan paeh maké ram.Bahan billet squeezes ngaliwatan paeh generating profil cross-sectional pikeun ngabentuk bagian.Bagian extruded diwenangkeun pikeun niiskeun handap ngaliwatan métode cocog pikeun alloy dipaké.

Saatos produksi ngaliwatan Tonjolan, hiji bagian aluminium ilaharna merlukeun pagawean.Manjang sanggeus Tonjolan panas nyaéta prosés umum pikeun ngaronjatkeun kakuatan bagian.Prosés finishing kawas panyabutan bahan, anodizing, powder coating, lukisan, motong, assembling, deburring na pagawean pagawean permukaan séjén anu umum pikeun extrusions aluminium.

Kualitas Dijamin:

Laporan Diménsi

Pangiriman dina waktosna

Sertipikat Bahan

Kasabaran: +/- 0.1mm

Prolean Extrusion

Sababaraha bagian anu diproduksi ku ékstrusi aluminium kalebet saluran anu béda-béda cross-bagian, tabung, profil, sudut sareng balok.Jenis-jenis bagian anu béda-béda ieu peryogi sababaraha jinis paéh.Contona, hiji paeh kerung pikeun tubing bakal boga mandrel diayakeun di puseur jeung ngarojong horizontal.maot sapertos mimiti ngabagi stock aluminium kusabab ngarojong tapi gaya jeung hawa weld aranjeunna deui babarengan pikeun ngabentuk tube kerung.

Bagian extruded condong merlukeun machining jeung pagawean permukaan alatan sipat prosés Tonjolan jeung stresses aub.CNC machining ieu pikaresep pikeun nyoplokkeun bahan tambahan sarta achieving tolerances ketat.

Finish permukaan bagian aluminium extruded gumantung kana suhu di mana Tonjolan lumangsung.Salila Tonjolan panas, bahan perlu ditangtayungan tina oksidasi pikeun ngajaga sipat sarta finish permukaan bagian gembleng.Prosés pagawean permukaan kawas anodizing, powder coating, lukisan, sarta sandblasting dipaké pikeun nyieun surfaces nu finish seragam jeung éstétis pikaresepeun.

Prolean Extrusion

Bahan Naon Anu Sadia Pikeun Ekstrusi Aluminium?

2000 runtuyan 3000 runtuyan 5000 runtuyan 6000 runtuyan 7000 runtuyan
Al2024 3003 5052 6006 7075
Al2A16   5083 6061  
Al2A02     6062  

Prolean nawiskeun rupa-rupa bahan pikeun Ekstrusi Aluminium kalebet logam sareng plastik.Punten tingali daptar kanggo conto bahan anu kami damel.

Upami anjeun peryogi bahan anu henteu aya dina daptar ieu, punten wartosan sabab sigana urang tiasa sumberna pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali