Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Nxjerrja e aluminit

 • Pjesë të profilit të ekstruduar prej alumini

  Pjesë të profilit të ekstruduar prej alumini

  ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

  Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

  Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.

 • Pjesë të profileve të ekstruduara

  Pjesë të profileve të ekstruduara

  ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

  Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

  Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.

 • Alumini i ekstruduar me trajtim sipërfaqësor

  Alumini i ekstruduar me trajtim sipërfaqësor

  ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

  Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

  Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.

 • Pjesë të profilit të ekstruduar prej alumini

  Pjesë të profilit të ekstruduar prej alumini

  ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

  Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

  Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.

 • Alumini i ekstruduar

  Alumini i ekstruduar

  ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

  Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

  Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.

 • Pjesë të profileve të ekstruduara prej alumini

  Pjesë të profileve të ekstruduara prej alumini

  ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

  Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

  Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.

 • Profilet e nxjerrjes së aluminit

  Profilet e nxjerrjes së aluminit

  ProleanHub ofron shërbime të nxjerrjes së aluminit për pjesë me precizion të lartë në sasi të ndryshme me çmime konkurruese.Inxhinierët tanë me përvojë dhe teknologjia e fundit sigurojnë pjesët më të mira të mundshme.

  Shumë industri duke përfshirë hapësirën ajrore, ndërtimin e anijeve, ndërtimin dhe elektronikën përdorin pjesë të aluminit dhe aliazhit të aluminit në numër të madh për aplikime të ndryshme.Alumini dhe lidhjet e tij janë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të forcës së tyre të lartë me vetëm një të tretën e densitetit dhe ngurtësisë së çelikut.

  Lidhja e aluminit me metale të tjera jep lidhje që posedojnë disa karakteristika të përmirësuara në varësi të materialit të shtuar.Këto karakteristika i bëjnë lidhjet e aluminit të përshtatshme për aplikime shumë specifike si pjesët e anijes kozmike, linjat e energjisë elektrike dhe paketimin e ushqimit.