Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Екструзија на алуминиум

 • Делови од екструдиран алуминиумски профил

  Делови од екструдиран алуминиумски профил

  ProleanHub нуди услуги за истиснување на алуминиум за високопрецизни делови во различни количини по конкурентни цени.Нашите искусни инженери и врвната технологија ги обезбедуваат најдобрите можни делови.

  Многу индустрии, вклучувајќи воздушна, бродоградба, градежништво и електроника, користат делови од алуминиум и легура на алуминиум во голем број за различни апликации.Алуминиумот и неговите легури се погодни за широк опсег на апликации поради нивната висока јачина со само една третина од густината и цврстината на челикот.

  Легурирањето на алуминиум со други метали дава легури кои поседуваат одредени подобрени карактеристики во зависност од додадениот материјал.Овие карактеристики ги прават алуминиумските легури погодни за многу специфични апликации како што се делови за вселенски летала, далноводи и пакување храна.

 • Делови за екструдирани профили

  Делови за екструдирани профили

  ProleanHub нуди услуги за истиснување на алуминиум за високопрецизни делови во различни количини по конкурентни цени.Нашите искусни инженери и врвната технологија ги обезбедуваат најдобрите можни делови.

  Многу индустрии, вклучувајќи воздушна, бродоградба, градежништво и електроника, користат делови од алуминиум и легура на алуминиум во голем број за различни апликации.Алуминиумот и неговите легури се погодни за широк опсег на апликации поради нивната висока јачина со само една третина од густината и цврстината на челикот.

  Легурирањето на алуминиум со други метали дава легури кои поседуваат одредени подобрени карактеристики во зависност од додадениот материјал.Овие карактеристики ги прават алуминиумските легури погодни за многу специфични апликации како што се делови за вселенски летала, далноводи и пакување храна.

 • Екструдиран алуминиум со површинска обработка

  Екструдиран алуминиум со површинска обработка

  ProleanHub нуди услуги за истиснување на алуминиум за високопрецизни делови во различни количини по конкурентни цени.Нашите искусни инженери и врвната технологија ги обезбедуваат најдобрите можни делови.

  Многу индустрии, вклучувајќи воздушна, бродоградба, градежништво и електроника, користат делови од алуминиум и легура на алуминиум во голем број за различни апликации.Алуминиумот и неговите легури се погодни за широк опсег на апликации поради нивната висока јачина со само една третина од густината и цврстината на челикот.

  Легурирањето на алуминиум со други метали дава легури кои поседуваат одредени подобрени карактеристики во зависност од додадениот материјал.Овие карактеристики ги прават алуминиумските легури погодни за многу специфични апликации како што се делови за вселенски летала, далноводи и пакување храна.

 • Делови од екструдиран алуминиумски профил

  Делови од екструдиран алуминиумски профил

  ProleanHub нуди услуги за истиснување на алуминиум за високопрецизни делови во различни количини по конкурентни цени.Нашите искусни инженери и врвната технологија ги обезбедуваат најдобрите можни делови.

  Многу индустрии, вклучувајќи воздушна, бродоградба, градежништво и електроника, користат делови од алуминиум и легура на алуминиум во голем број за различни апликации.Алуминиумот и неговите легури се погодни за широк опсег на апликации поради нивната висока јачина со само една третина од густината и цврстината на челикот.

  Легурирањето на алуминиум со други метали дава легури кои поседуваат одредени подобрени карактеристики во зависност од додадениот материјал.Овие карактеристики ги прават алуминиумските легури погодни за многу специфични апликации како што се делови за вселенски летала, далноводи и пакување храна.

 • Екструдиран алуминиум

  Екструдиран алуминиум

  ProleanHub нуди услуги за истиснување на алуминиум за високопрецизни делови во различни количини по конкурентни цени.Нашите искусни инженери и врвната технологија ги обезбедуваат најдобрите можни делови.

  Многу индустрии, вклучувајќи воздушна, бродоградба, градежништво и електроника, користат делови од алуминиум и легура на алуминиум во голем број за различни апликации.Алуминиумот и неговите легури се погодни за широк опсег на апликации поради нивната висока јачина со само една третина од густината и цврстината на челикот.

  Легурирањето на алуминиум со други метали дава легури кои поседуваат одредени подобрени карактеристики во зависност од додадениот материјал.Овие карактеристики ги прават алуминиумските легури погодни за многу специфични апликации како што се делови за вселенски летала, далноводи и пакување храна.

 • Екструдирани алуминиумски профили Делови

  Екструдирани алуминиумски профили Делови

  ProleanHub нуди услуги за истиснување на алуминиум за високопрецизни делови во различни количини по конкурентни цени.Нашите искусни инженери и врвната технологија ги обезбедуваат најдобрите можни делови.

  Многу индустрии, вклучувајќи воздушна, бродоградба, градежништво и електроника, користат делови од алуминиум и легура на алуминиум во голем број за различни апликации.Алуминиумот и неговите легури се погодни за широк опсег на апликации поради нивната висока јачина со само една третина од густината и цврстината на челикот.

  Легурирањето на алуминиум со други метали дава легури кои поседуваат одредени подобрени карактеристики во зависност од додадениот материјал.Овие карактеристики ги прават алуминиумските легури погодни за многу специфични апликации како што се делови за вселенски летала, далноводи и пакување храна.

 • Профили за истиснување на алуминиум

  Профили за истиснување на алуминиум

  ProleanHub нуди услуги за истиснување на алуминиум за високопрецизни делови во различни количини по конкурентни цени.Нашите искусни инженери и врвната технологија ги обезбедуваат најдобрите можни делови.

  Многу индустрии, вклучувајќи воздушна, бродоградба, градежништво и електроника, користат делови од алуминиум и легура на алуминиум во голем број за различни апликации.Алуминиумот и неговите легури се погодни за широк опсег на апликации поради нивната висока јачина со само една третина од густината и цврстината на челикот.

  Легурирањето на алуминиум со други метали дава легури кои поседуваат одредени подобрени карактеристики во зависност од додадениот материјал.Овие карактеристики ги прават алуминиумските легури погодни за многу специфични апликации како што се делови за вселенски летала, далноводи и пакување храна.