Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Faateleina le Poto!Ose tusiga e ave ai oe ia malamalama i ituaiga 9 o le fa'agasologa o Togafitiga i luga!

Faateleina le Poto!Ose tusiga e ave ai oe e te Malamalama i ituaiga 8 o Faiga Faʻaagafesootai!

Taimi e faitau ai: 4 min

 

E fia ni fa'agasologa o togafitiga i luga e te iloa?O lenei tusiga o le a faʻasoa 8 faʻagasologa o togafitiga faʻatasi ma oe e ala i faʻafiafiaga e fesoasoani ia te oe e malamalama atili ai i le togafitiga o luga.E mafai foisiaki le matou itulau togafitiga lugamo nisi faamatalaga.

 

Micro-arc Oxidation

Micro-arc oxidation o se tuufaatasiga o electrolyte ma laina eletise tutusa e maua ai se ata sima o uʻamea uʻamea faavae i luga o le alumini, magnesium, titanium ma latou alloys, faalagolago i luga o le vevela maualuga le tumau ma le maualuga o le mamafa e gaosia e le arc discharge.

 Micro-arc Oxidation

 

Umea Umea

O le u'amea pulumu o le u'amea ma le fa'ai'uga satin e tasi.E gaosia e ala i le fa'aiila o le u'amea i le fusipa'u 120-180 po'o le uili ona fa'amaluluina lea i le 80-120 grit e leai ni ga'o po'o se fusipa'u e le'i lalagaina po'o se pa.

Umea Umea 

 

Fa'a fana

O le sasaina o le fana ose faiga malulu e fa'aogaina ai pelleti e fa'afefe ai le pito i luga o se mea faigaluega ma fa'atūina toega fa'amalosi fa'amalosi e fa'aleleia ai le malosi vaivai o le mea faigaluega.

Fa'a fana 

Fa'a fana1

Sandblasting

Sandblasting o le faʻagasologa lea o le faʻamamaina ma le faʻafefeteina o le pito i luga o le substrate e ala i le faʻaaogaina o le aʻafiaga o le tafe o le oneone, o lona uiga, faʻaaogaina le ea faʻamalosi e fai ma malosiaga e fausia ai se vaʻa vaʻavaʻa maualuga e faʻafefe ai mea (copper ore, quartz sand. , oneone taimane, oneone uʻamea, oneone Hainan) i le saoasaoa maualuga i luga o le mea faigaluega e togafitia, ina ia suia foliga poʻo foliga o le pito i fafo o le mea faigaluega.

 Sandblasting

 

togitogiga leisa

Fa'ailoga leisa, e ta'ua fo'i o le togitogiga leisa po'o le fa'ailoga leisa, o se fa'agasologa o togafitiga i luga e fa'aaoga ai mataupu fa'apitoa.E fa'aaogaina le laisa laser e togitogi ai se fa'ailoga tumau i luga o se mea po'o totonu o se mea manino.

 togitogiga leisa

 

 

Lomitusi Papa

Lomiga pad o se tasi lea o auala faapitoa lomitusi, o lona uiga, o le faaaogaina o le uamea (po o le kopa, thermoplastic plastic) intaglio ipu, le faaaogaina o mea pa'u silicon faia i curved pad lomitusi ulu, o le vaitusi i luga o le intaglio ipu fufui i luga. o le ulu lomitusi, ona oomi lea i luga o le mea e manaʻomia ina ia mafai ai ona lolomi tusitusiga, mamanu, ma isi.

 Lomitusi Papa

 

Lomiga Mata

Lomiga lau o le gaosiga o lautusi lautusi e ala i ata lacquer ua togitogia lima po'o ipu photochemical e fa'aogaina ai le siliki, ie gaosia po'o u'amea u'amea i luga o se fa'avaa lau.O tekonolosi fa'aonaponei fa'aonaponei, i le isi itu, e fa'aogaina mea fa'aata e fai ai laupepa lolomi e ala i le faia o ipu ata (ina ia pu'e pupu i le vaega kalafi o le ipu lomitusi lau, ae o le vaega e le fa'akalafi o ua poloka pu lau).Pe a lolomi, o le vaitusi e faʻafeiloaʻi i le substrate e ala i pu lau o le vaega kalafi e ala i le oomiina o le squeegee, faia le ata tutusa e pei o le uluai.

 Lomiga Mata

 

Fa'akalena

E ta'ua fo'i le fa'akalena.O le fa'agasologa mulimuli lea o le fa'aumaina o pa'u mamafa.O se faiga fa'auma e fa'aogaina ai le palasitika o alava i lalo o tulaga vevela fefiloi e fa'amafola pe ta'avale ai luga o le ie ma laina fa'ase'e lelei tutusa e fa'alelei ai le iila o le ie.A maeʻa ona fafagaina, faʻamafanafanaina meafaitino ma faʻafefeteina, ona fai lea i ni laupepa poʻo ni ata tifaga, ona faʻamafanafanaina lea ma taʻavale.Ole mea fa'akalena e masani ona fa'aaogaina ole polyvinyl chloride.

 Fa'akalena

 

 

logo PL

O le fa'amae'aina o luga o lo'o fa'atumauina fa'atinoga fa'apea fo'i le taua fa'alelei mo vaega fa'apisinisi.Fa'atasi ai ma le aga'i i luma vave o alamanuia, o le fa'apalepale mana'omia o lo'o fa'apupulaina ma o lea e mana'omia ai le fa'ai'uga lelei mo oloa maualuluga.O vaega e iai foliga manaia e maua ai se avanoa taua i le maketi.O le fa'amae'aina fa'alelei i fafo e mafai ona faia se eseesega tele i le fa'atinoga o maketi a se vaega.

O 'au'aunaga fa'auma a le Prolean Tech e ofoina atu le tulaga fa'apea fo'i fa'auma lauiloa mo vaega.O a matou masini CNC ma isi tekonolosi faʻamaeʻaina e mafai ona ausia le faʻapalepale malosi ma tulaga maualuga, tulaga tutusa mo ituaiga uma o vaega.Na'o le lafo o lauCAD failamo se fa'amatalaga vave, leai se totogi ma fa'atalanoaga i 'au'aunaga fa'atatau.

 


Taimi meli: Apr-21-2022

Sauni e Fa'amatala?

O fa'amatalaga uma ma fa'apipi'i e malupuipuia ma fa'alilolilo.

Faafesootai matou