Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Lambaran Metal Fabrikasi Service

Katerangan pondok:

Fabrikasi logam lambar nyaéta prosés manufaktur bagian sareng struktur tina lambaran logam ngaliwatan sababaraha metode fabrikasi.Motong, bending, stamping, las, sarta assembling sababaraha téhnik fabrikasi lambar logam well-dipikawanoh.Lambaran tina rupa-rupa jinis waja, alumunium, kuningan, tambaga, sareng logam / alloy sanésna dianggo dina sagala rupa industri pikeun manufaktur bagian.

Prolean nawiskeun jasa fabrikasi logam lambar khusus presisi tinggi kalayan harga anu kompetitif sareng waktos balikna gancang.


Rincian produk

Tag produk

Mesin CNC

PELAYANAN

Custom Lambaran Metal fabrikasi

Fabrikasi logam lambar nyaéta prosés manufaktur bagian sareng struktur tina lambaran logam ngaliwatan sababaraha metode fabrikasi.Motong, bending, stamping, las, sarta assembling sababaraha téhnik fabrikasi lambar logam well-dipikawanoh.Lambaran tina rupa-rupa jinis waja, alumunium, kuningan, tambaga, sareng logam / alloy sanésna dianggo dina sagala rupa industri pikeun manufaktur bagian.

Industri kaasup aerospace, tatanén, mobil, minyak bumi, karéta api, éléktronika, HVAC, jeung pamakéan militér lambar logam fabricated bagian dina jumlah badag.Teu salawasna praktis pikeun pausahaan nyieun bagian lambar logam di-imah.Jasa fabrikasi logam lambar adat modern anu ditawarkeun ku Prolean tiasa janten pilihan anu langkung cocog tibatan investasi dina mesin fabrikasi pikeun perusahaan.

Custom Lambaran Metal fabrikasi

Pro-lean Lambaran Metal Fabrikasi

Prolean nawiskeun jasa fabrikasi logam lambar khusus presisi tinggi kalayan harga anu kompetitif sareng waktos balikna gancang.Kawijakan "No MOQ" (Minimum Order Quantity) kami pikeun prototipe khusus bagian-bagian logam lambar sareng produk ahir ngagampangkeun anjeun mesen ngan ukur kuantitas anu anjeun peryogikeun.Inventaris anjeun henteu kedah nahan saham anu teu dipikabutuh deui.

Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

harga kalapa

Harga kalapa

Pangiriman Timely

Pangiriman Timely

Precision High

Precision High

Kakuatan Urang

Alat-alat canggih kami ngadamel bagian anu paling kompleks kalayan akurasi sareng presisi anu pangsaéna.rentang éksténsif bahan kaasup logam jeung alloy maranéhanana.Sababaraha bahan lambar anu aya dina sababaraha komposisi nyaéta aluminium, stainless steel, baja, sareng kuningan.Kalawan rentang lega pilihan finish permukaan, kami nganteurkeun gancang bagian lambar logam persis cara anjeun envisioned eta.

Kakuatan Urang
Kakuatan Urang2
Kumaha Bending Gawé2

Tim insinyur terampil kami sareng pangalaman mangtaun-taun ngabantosan desain anjeun siap pikeun produksi.Kirimkeun desain anjeun ka kami, sareng kami bakal nyayogikeun hasil anu berkualitas.

Kualitas Dijamin:

Laporan Dimensi

Pangiriman dina waktosna

Sertipikat Bahan

Toleransi: +/- 0.2mm atanapi langkung saé upami dipénta.

Lambaran Metal Fabrikasi

motong laser

Motong laser nyaéta prosés motong bagian lambar logam ngagunakeun laser sengit.Éta bisa motong ngaliwatan ...

Ngalipet

Lambaran logam bending, sakumaha ngaranna nunjukkeun, ngabentuk lambaran logam ketebalan seragam dina bentuk ...

Stamping

Stamping atanapi mencét mangrupikeun istilah payung pikeun prosés anu dilakukeun dina pencét stamping.

Bahan Sadia pikeun Lambaran Metal Fabrikasi

alumunium Baja Beusi sténless
Al5052 SPCC SS304 (L)
Al5083 A3 SS316(L)
Al6061 65Mn  
Al6082    

Prolean nawarkeun rupa-rupa bahan pikeun Sheet Metal kaasup duanana logam jeung plastik.Punten tingali daptar kanggo conto bahan anu kami damel.

Upami anjeun peryogi bahan anu henteu aya dina daptar ieu, punten wartosan sabab sigana urang tiasa sumberna pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali