Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Service Alat gancang

Katerangan pondok:

Perkakas gancang mangrupikeun solusi suntikan suntikan anu gancang sareng ekonomis pikeun bagian-bagian leutik.Industri gumantung kana alat gancang pikeun bets leutik salami tés sareng tahap prototyping.

Prolean nawiskeun jasa molding suntik alat gancang anu berkualitas pikeun sajumlah bahan dina kuantitas anu merenah.


Rincian produk

Tag produk

CNC Machining

PELAYANAN

Alat Gancang

Perkakas gancang mangrupikeun solusi suntikan suntikan anu gancang sareng ekonomis pikeun bagian-bagian leutik.Industri gumantung kana alat gancang pikeun bets leutik salami tés sareng tahap prototyping.

Prolean nawiskeun jasa molding suntik alat gancang anu berkualitas pikeun sajumlah bahan dina kuantitas anu merenah.

Alat Gancang
Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

harga kalapa

Harga kalapa

Pangiriman Timely

Pangiriman Timely

Precision High

Precision High

Naon Rapid Tooling?

Rapid tooling ogé katelah bridge tooling atawa prototipe tooling sabab mangrupa prosés produksi hemat biaya pikeun bagian-bagian anu teu siap pikeun produksi masal tapi merlukeun kuantitas leuwih ti tahap prototyping primér.

Rapid tooling utilizes baja atawa aluminium molds pikeun suntik molding bagian plastik.The steel sarta aluminium molds sampurna pikeun bets saloba 10.000 sarta nyandak ngan hiji atawa dua minggu kalawan parabot CAD aya pikeun ngarancang.Bagian anu diproduksi saé atanapi ampir caket sareng bagian produksi masal dina kualitas.

Kualitas Dijamin:

Laporan Diménsi

Pangiriman dina waktosna

Sertipikat Bahan

Toleransi: +/- 0.1mm atanapi langkung saé upami dipénta.

Kaunggulan tina Rapid Tooling

Alat gancang idéal pikeun produk anu henteu acan siap pikeun produksi masal.Produksi gancang ngamungkinkeun perusahaan pikeun nguji angkatan produk anu langkung ageung dina kaayaan produksi masal na tanpa investasi waktos sareng sumber dina alat produksi.Prototipe sareng bets tés saé pikeun ngungkabkeun cacad dina desain produk.Kasampurnaan sapertos bintik lemah, warping sareng ngaleutikan anu dipendakan ku alat gancang tiasa ngahémat modal anu ageung pikeun perusahaan.

Perkakas gancang ogé langkung mirah tibatan prosés prototipe anu sanés pikeun bets anu langkung ageung anu ngajantenkeun éta sampurna pikeun perusahaan ngora anu hoyong kéngingkeun bets alit di pasar.

Bahan Naon Anu Sadia Pikeun Alat Rapid?

Thermoplastics
ABS ngintip
PC PET
Nylon (PA) PMMA
Kaca Dieusi Nilon (PA GF) POM
PC/ABS PP
PE/HDPE/LDPE PVC
TPU

Prolean nawarkeun rupa-rupa bahan pikeun tooling gancang.Punten tingali daptar kanggo conto bahan anu kami damel.

Upami anjeun peryogi bahan anu henteu aya dina daptar ieu, punten wartosan sabab sigana urang tiasa sumberna pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali