Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Tinjauan: Biaya Mesin CNC sareng Kumaha ngirangan?

Tinjauan: Biaya Mesin CNC sareng Kumaha ngirangan?

update panungtungan: 06/25, waktos maca: 6mins

 mesin CNC

mesin CNC

 

Kusabab téknologi canggih sareng ciri-ciri padat karya minor,mesin CNCmangrupikeun salah sahiji metode manufaktur ekonomis pikeun logam sareng komponén plastik rékayasa.

Harga mesin CNC henteu gampang diprediksi kalayan akurasi.harga ieu gumantung kana sababaraha faktor.Naha anjeun ngamimitian proyék énggal sareng peryogi estimasi biaya anu akurat pikeun produksi komponén anjeun?Dina hal éta, artikel ieu bakal mantuan ngaidentipikasi faktor ongkos jeung ngaoptimalkeun anggaran Anjeun.

 

Faktor anu mangaruhan biaya mesin CNC

Nyaho faktor anu mangaruhan biaya mesin CNC penting pisan pikeun ngaoptimalkeun anggaran, janten hayu urang ngajelaskeun masing-masing sateuacan ngaléngkah ka ideu ngirangan biaya.

 1.Bahan atah

Faktor kahiji nyaéta jinis bahan anu anjeun peryogikeun pikeun komponén anjeun, anu dumasar kana tujuan panggunaan produk ahir.Salaku conto,alumunium, baja,kuningan, titanium, jeungpalastik(PVC, PC, Nylon, ABS)mangrupakeun bahan populér dipaké dina machining CNC.Nalika kuningan sareng titanium langkung mahal, harga bahan bakal murah upami anjeun peryogi produk sareng komponén anu didamel tina plastik.

 

 2.Pajeulitna komponén sareng jinis mesin

komponén géométri kompléks anu ongkosna mahal pikeun machining CNC.Ieu peryogi langkung waktos pikeun nyiptakeun desain CAD sareng peryogi mesin CNC sumbu anu langkung luhur (lima atanapi genep sumbu) sareng sagala rupa mesin, kalebet.péngkolan, panggilingan, grinding CNC, sarta routing CNC,nu nyandak leuwih lila pikeun ngahasilkeun.Ku alatan éta, komponén basajan machining ngagunakeun tilu atawa opat sumbu bakal kirang mahal ti leuwih pajeulit.

Tilu-sumbu jeung multi-sumbu machining di AS jeung Éropa waragad antara $25 jeung $35 per jam & antara $60 jeung $120 per jam, masing-masing.Tapi upami anjeun milih produsén Cina, éta bakal langkung handap.Contona, urang Service Mesin CNCngan waragad $ 7- $ 12 jeung $ 25- $ 40 per jam pikeun tilu-sumbu jeung multi-sumbu CNC machining, mungguh.

 

 3.Diperlukeun Toleransi

Sadaya fitur sareng alat anu dipikabutuh pikeun ngajaga akurasi tinggi sareng manufaktur tepat aya dina mesin CNC.Nanging, hargana bakal langkung luhur upami anjeun meryogikeun suku cadang kalayan kasabaran anu ketat sareng kabisaulangan sabab langkung seueur waktos tanaga kerja sareng pangaturan alat diperyogikeun pikeun ngajaga éta.Ogé, upami komponén peryogi kasabaran anu ketat, insinyur kontrol kualitas tambahan bakal diperyogikeun pikeun ngawas sareng ngevaluasi prosésna.

 Precision tinggi CNC machining

Precision tinggi CNC machining

 4.Permukaan rengse

Thepagawean permukaandipikabutuh pikeun komponén mesin pikeun nyegah korosi, ningkatkeun daya tahan, sareng ningkatkeun daya tarik estetika.Lapisan cat sederhana,ngagosok, plating éléktrokimia, galvanizing, jeungoksida hideung pagaweanaya sababaraha conto finish permukaan nu komponén bisa merlukeun.Biaya bakal rupa-rupa dumasar kana jenis finish diperlukeun dina beungeut komponén.Contona, bari palapis oksida hideung jeung electroplating mahal, polishing basajan atawa lukisan teh sahenteuna ongkosna mahal.

 

5.Jumlah barang

Item mesin CNC idéntik 

Item mesin CNC idéntik

Kusabab desain CAD tunggal jeung parameter kontrol bisa ngahasilkeun rébuan barang idéntik, nu leuwih luhur kuantitas diperlukeun, nu handap biaya per Unit bakal.

Hiji set alat tiasa dianggo pikeun sababaraha operasi machining, ngirangan waktos produksi.Salaku conto, upami hiji barang hargana $5 sareng anjeun mesen 100 di antarana, hargana tiasa turun ka $3,5 dugi ka $4,50 upami anjeun peryogi langkung ti 1000.

 

6.Faktor tambahan

elemen séjén, kaasuppangiriman, sareng waktos pangiriman,pangaruh sakabéh biaya machining CNC.Salaku conto, pengiriman barang bakal langkung mahal upami komponénna ageung sareng beurat.Pangiriman urgent ogé bakal nambahan sababaraha dolar tambahan pikeun hargana.

 

Kumaha carana ngurangan biaya mesin CNC?

Kalolobaan waktu, konsumén manggihan yén waragad machining CNC rada luhur ti diantisipasi.Masih, aya cara pikeun nurunkeun harga ku cara nyandak kaputusan anu cerdas sareng nimbangkeun sababaraha faktor.Ieu sababaraha metode pikeun ngirangan biaya mesin CNC.

 1.Optimalkeun desain prosés

Desain prosés manufaktur beurat mangaruhan Cost of CNC machining, jadi optimizing desain kirang kompleks jeung ngurangan waktu machining penting.Salaku tambahan, pajeulitna sareng panjang ruas tiasa gampang dikirangan upami fungsionalitas komponén teu aya pangaruhna.Pertimbangkeun pikeun ngalakukeun léngkah-léngkah saderhana upami sababaraha setélan mesin diperyogikeun pikeun nyiptakeun produk.

Taroskeun profésional desain anu parantos damel dina optimasi desain mesin CNC.Kami tiasa ngabantosan anjeun ngirangan biaya ku cara ngaoptimalkeun desain upami anjeun kakurangan aksés ka ahli.Insinyur kami ngabantosan sapanjang sadaya prosés produksi sabab parantos damel di lapangan langkung ti dasawarsa.Ngahontal kamipikeun sagala rundingan patali.

2.Mertimbangkeun deui pilihan bahan

Sateuacan milih bahan pikeun machining, mertimbangkeun sipat komponén diperlukeun kayaning karasa, kakuatan, durability, sarta kateguhan.Teras, ngadamel daptar biaya bahan anu béda-béda anu cocog sareng sajumlah faktor ieu.Teras, nalika nyiptakeun prototipe, anjeun tiasa milih dua bahan sareng ngabandingkeun hargana pikeun ningali anu mana anu paling murah bari tetep nyumponan sadaya syarat sareng pasipatan fungsional.

 3.Nyetél deadlines fléksibel

Pangiriman anu mendesak langkung mahal pikeun produsén tibatan jadwal pangiriman anu fleksibel.Ku alatan éta, ngalengkepan processing pas mungkin ulah deadlines ketat tur nyimpen duit.

 4.Mertimbangkeun outsourcing nu

Anjeun tiasa dibeulah bagian diperlukeun tur outsource ti pabrik lianna pikeun nurunkeun biaya CNC machining pikeun komponén jeung produk.Biaya mesin CNC langkung luhur di nagara-nagara maju dibandingkeun sareng anu industri manufaktur langkung kompetitif, sapertos Cina.Salaku conto, harga perusahaan kami kompetitif pisan sareng bakal 20 dugi ka 40% langkung handap tina AS sareng Eropa.

 5.tinimbangan séjén

Pilih bérés permukaan sareng kisaran kasabaran anu ékonomis langkung mirah sareng nyumponan kabutuhan anjeun tanpa ngorbankeun fungsionalitas atanapi fitur komponén.

 6.Produksi skala badag

Produksi skala ageung komponén sareng mesin CNC nyababkeun penghematan biaya kusabab pangaturan ulang alat, biaya desain CAM & CAD, sareng biaya persiapan dileungitkeun.Ku kituna, biaya produksi anu akibatna turun.

 

kacindekan

Biaya mesin CNC rupa-rupa dina sababaraha faktor, utamina biaya bahan, tenaga kerja, mesin, sareng faktor tambahan anu sanés.Nalika ngitung biaya, peralatan & kabutuhan tenaga kerja, jinis mesin, pajeulitna bagian, perawatan permukaan, sareng waktos Mesin kedah dipertimbangkeun.

itungan ongkos machining CNC basajan nalikagawé bareng jeung urang.Kusabab kami nganggo algoritma komputer sareng itungan kutipan mesin anu diciptakeun ku para ahli pikeun nyiapkeun sareng ngirim kutipan dumasar kana pamundut anjeun, kami tiasa nyayogikeun cutatan langsung saatos nampi pamundut anjeun.Lajeng, anjeun ngirim kami desain, sarta kami pindah ka hareup kalawan karya bari fokus kana sarat anjeun sarta komentar.

 

FAQ urang

Naha mesin CNC mangrupikeun prosés manufaktur anu mahal?

Henteu, éta gumantung kana sababaraha faktor, tina pajeulitna dina prosés desain dugi ka volume komponén anu anjeun peryogikeun.Sanajan kitu, produksi badag pisan ongkos-éféktif.

Sabaraha anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun kutipan?

Henteu janten masalah kumaha kompleks desain anjeun.Kami ngabales ku cutatan dina 24 jam.

Naon bahan pangalusna pikeun CNC machining?

Éta gumantung kana aplikasi produk sareng sipat fisik sareng mékanis anu diperyogikeun.Janten, hayu para ahli kami milih bahan anu pangsaéna pikeun mesin CNC dumasar kana kabutuhan anjeun.

Naon operasi mesin CNC has?

Operasi machining CNC umum kaasup pangeboran, boring, péngkolan, sarta panggilingan.

 


waktos pos: Jun-25-2022

Siap Pikeun Quote?

Sadaya inpormasi sareng unggahan aman sareng rahasia.

Taros Kami