Shenzhen Prolean Technology Co., Ltd.

Evästekäytäntö

ProleanHubissa, otamme yksityisyytesi erittäin vakavasti.Ymmärrämme, että saatat olla huolissasi tavasta, jolla henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi (PII) käytetään verkossa, joten tämä tietosuojakäytäntö kertoo sinulle, minkä tyyppisiä tietoja keräämme ja kuinka niitä käytetään, säilytetään, suojataan, luovutetaan ja siirretään.

Voit valita, kuinka henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi käytetään, tallennetaan tai poistetaan, ja jos et hyväksy tietojasi koskevia käytäntöjämme, sinua kehotetaan olemaan käyttämättä verkkopohjaisia ​​palveluitamme tai olemaan tietoinen seuraavista ehdoista ja niiden tarjoamista vaihtoehdoista. sinulle.

Mitä tietoja keräämme?

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Tämä käytäntö koskee kahta erityyppistä tietoa, jota voimme kerätä sinulta.Ensimmäinen tyyppi on nimetön tieto, joka kerätään ensisijaisesti evästeiden avulla (katso alla).Tämän avulla voimme seurata verkkosivustojen liikennettä ja kerätä laajoja tilastoja online-suorituskyvystämme.Näitä tietoja ei voida käyttää yksittäisen henkilön tunnistamiseen, ja ne poistetaan yleensä palvelimiltamme 14 kuukauden välein.

Lisätiedot ovat henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja.Tämä pätee, kun täytät lomakkeen, tilaat uutiskirjeemme, vastaat online-kyselyyn tai otat ProleanHubin muulla tavoin tarjoamaan sinulle henkilökohtaisia ​​palveluita.Keräämämme tiedot voivat sisältää, mutta ei välttämättä rajoitu, seuraavat:

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Yrityksen tiedot
  • Hankkeen tiedot

Voit kieltäytyä lähettämästä mitään henkilötietoja verkkolomakkeella milloin tahansa, mutta huomaa, että tämä saattaa estää sinua käyttämästä tiettyjä verkkosivustomme osia ja voi estää sinua pyytämästä tarjouksia ja käyttämästä tiettyjä palveluitamme.

Eväste

Evästeiden käyttö kerää automaattisesti joitakin tietoja online-toiminnastasi.evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät käyttämäsi verkkosivustolta tietokoneellesi lähetettyjä merkkijonoja.Tämän avulla sivusto tunnistaa tietokoneesi tulevaisuudessa ja optimoi tavan, jolla se toimittaa sisältöä tallennettujen asetustesi ja muiden tietojen perusteella.

Verkkosivustojen omistajat voivat käyttää ensimmäisen osapuolen evästeitä seuratakseen vuorovaikutustasi heidän verkkosivustoillaan.Muut palveluntarjoajat voivat käyttää niin kutsuttuja kolmannen osapuolen evästeitä, jotka voidaan liittää verkkotoimintaasi mainontaan, interaktiivisen sisällön tarjoamiseen ja verkkopohjaiseen analytiikkaan.Osapuolet, jotka asettavat nämä kolmannen osapuolen evästeet, voivat tunnistaa tietokoneesi vieraillessasi kyseisellä verkkosivustolla ja vieraillessasi muilla verkkosivustoilla.ProleanHubilla käytämme ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä seurataksemme ja kohdistaaksemme vierailijoiden kiinnostuksen kohteita verkkosivustollamme, jotta voimme tarjota sinulle hyvän käyttökokemuksen ja tarjota sinulle tietoa asiaankuuluvasta sisällöstä ja palveluista.

Kolmannen osapuolen toimittajana Google käyttää evästeitä mainosten toimittamiseen verkkosivustomme mainostamiseksi ja analytiikkatietojen toimittamiseen.Googlen evästeiden käyttö mahdollistaa sen, että se voi toimittaa uudelleenmarkkinointimainoksia käyttäjillemme aiempien vierailujen perusteella verkkosivustollamme ja muilla Internetin sivustoilla.Google Analytics -tietojen käyttö on anonyymiä, eikä sitä voida käyttää henkilöiden tunnistamiseen.Lue alla oleva osio tietojesi päivittämisestä ja käyttämisestä saadaksesi lisätietoja evästeasetusten säätämisestä.

Milloin keräämme tietoja?

Kun hyväksyt evästeiden käytön, kerätään anonyymejä tietoja vuorovaikutuksestasi sivustomme kanssa.Jos kieltäydyt evästeen käytöstä, tietoja vuorovaikutuksestasi sivustomme kanssa ei kerätä.

Sinua koskevia henkilötietoja kerätään vain, jos täytät lomakkeen ja hankit suostumuksesi.

Miten käytämme henkilötietojasi?

Keräämme sinulta tai sinusta tietoja, jotta voimme suorittaa seuraavat toimet.

  • pidä tilisi turvassa
  • Vastataksesi paremmin asiakaspalvelupyyntöihisi
  • Voit käsitellä tapahtumasi nopeasti
  • Ottaaksemme yhteyttä kirjeenvaihdon jälkeen (live chat, sähköposti tai puhelintiedustelut)
  • Tarjoa sinulle tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan räätälöity verkkokokemus
  • Tarjoamme sinulle räätälöityjä tietoja palveluistamme
  • Tarjoa sinulle asiaankuuluvia markkinointitietoja
  • Kerää tietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme
  • Saatamme myös käyttää luotettavia kolmannen osapuolen palveluita, jotka seuraavat näitä tietoja puolestamme

Käytämme evästeitä:

  • Seuraa mainoksia
  • Kerää koottuja tietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksista tarjotaksesi paremman sivustokokemuksen ja työkalut tulevaisuudessa
  • Saatamme myös käyttää luotettavia kolmannen osapuolen palveluita seurataksemme näitä tietoja puolestamme.

Voit valita, että tietokoneesi varoittaa sinua aina, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä, minkä voit tehdä selaimesi asetuksista.Koska jokainen selain on hieman erilainen, tarkista selaimesi ohjevalikosta ohjeet evästeasetusten muuttamiseen.Jos poistat evästeet käytöstä, jotkin ominaisuudet, jotka tekevät sivustosi käyttökokemuksesta tehokkaamman, eivät välttämättä toimi kunnolla.

Miten tätä tietoa jaetaan?

Kolmannen osapuolen sivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja YouTube, jotka voivat kerätä ja välittää tietoja sinusta ja sinun palveluiden käytöstäsi, mukaan lukien tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

ProleanHub ei hallitse näiden kolmansien osapuolien sivustojen keräyskäytäntöjä eikä ole niistä vastuussa.Päätöksesi käyttää heidän palvelujaan on täysin vapaaehtoinen.Ennen kuin päätät käyttää heidän palveluitaan, sinun tulee varmistaa, että olet tyytyväinen siihen, miten nämä kolmannen osapuolen sivustot käyttävät ja jakavat tietojasi, tarkistamalla niiden tietosuojakäytännöt ja/tai muokkaamalla tietosuoja-asetuksiasi suoraan näillä kolmannen osapuolen sivustoilla.

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi ulkopuolisille osapuolille, ellemme ilmoita siitä käyttäjille etukäteen.Tämä ei sisällä verkkosivustojen isännöintikumppaneita ja muita osapuolia, jotka auttavat meitä verkkosivustomme toiminnassa, liiketoiminnassamme tai käyttäjien palvelemisessa, kunhan nämä osapuolet suostuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina.Emme sisällytä tai tarjoa kolmansien osapuolien tuotteita tai palveluita verkkosivustollamme.

Pakollinen julkistaminen

Pidätämme oikeuden määrätä tai käynnistää oikeustoimet henkilötietojesi käyttämiseksi tai paljastamiseksi, jos laki niin vaatii tai jos uskomme kohtuudella, että tällainen käyttö tai paljastaminen on tarpeen oikeuksiemme suojelemiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi. , tutkia petoksia tai noudattaa lakia tai oikeuden määräystä.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Se, kuinka kauan säilytämme sinusta keräämiämme tietoja, riippuu tietojen tyypistä.Jos olet ProleanHubin asiakas tai olet pyytänyt tarjousta tai tietoja ProleanHubilta, voimme säilyttää henkilötietosi tai tietosi projektistasi, kunnes siihen ei ole laillista liiketoimintaa tai laillista syytä.

If you wish to have your data deleted before this time, please contact us at hub@proleantech.com to arrange for removal. We will respond to your request to change, correct or delete your information within a reasonable timeframe and notify you of the action(s) we have taken.

Evästeiden avulla kerättyjä tietoja säilytetään 14 kuukautta ja ne pysyvät anonyymeinä, ellet ole ProleanHubin asiakas tai täytä lomaketta.Ehdoistamme riippuen saatamme joutua säilyttämään joitakin tietoja noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita tai hallinnoidaksemme asiakassopimuksia.

Kuinka päivittää tietosi

Lähettämällä meille tietoja ja/tai käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt, että ProleanHub voi käsitellä kaikkia lähettämiäsi tietoja.Jos et hyväksy tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja tietosuojakäytäntöjä, sinun ei tule käyttää verkkosivustoamme tai sinun tulee noudattaa alla olevia tietoja tietosuojasi hallinnasta.

If you wish to withdraw your consent and have your data deleted, please send us an email at hub@proleantech.com and we will follow our process to delete your data. Please note that if consent is withdrawn, you may not be able to access certain services. Without personal, company and project information, we are unable to quote, prototype or manufacture services on your behalf.

Sinulla on oikeus päättää, hyväksytkö vai hylkäätkö evästeet, ja voit käyttää evästeasetuksiasi käyttämällä verkkoselaimesi Asetukset- tai Asetukset-ohjauspaneelia.

Useimmat Internet-selaimet on alun perin asetettu hyväksymään evästeet automaattisesti, ja voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi estääksesi evästeet tai varoittaaksesi, kun laitteellesi lähetetään eväste.Useimpien selainten ohjetoiminto sisältää ohjeet selaimen asettamiseen evästeiden hallintaan.

Sivuston vierailijat, jotka eivät ole kiinnostuneita saamaan tietoja palveluistamme mukautettujen Facebook- ja/tai Twitter-mainosten kautta, voivat kieltäytyätässäja taitässä.Sivuston vierailijat voivatpoista käytöstä tai mukautaGoogle Analyticsin ja Google AdWordsin verkkosivustoltamme ja muilta sivustoiltamme keräämät tiedot napsauttamalla tätä.Vierailijat voivat poistaa käytöstä tai mukauttaa tietoja, joita Bing Ads kerää verkkosivustoltamme ja muilta verkkosivuilta napsauttamallatässä.

You will always have the option to opt out of future mailings for any electronic mailings we send. If you believe you have received mail by mistake, or if you no longer wish to receive mail, please send an email to hub@proleantech.com to unsubscribe.

Lisätietoja lainmukaisuudesta

Proleanhub on tietoinen siitä, että alueilla, joilla harjoitamme liiketoimintaa tai joilla meillä on aktiivinen digitaalinen läsnäolo, voidaan soveltaa erilaisia ​​tietosuojalakeja ja -määräyksiä.Pyrimme kaikissa tapauksissa noudattamaan korkeimpia eettisen liiketoiminnan standardeja ja toimimme hyvässä uskossa suojellaksemme laillisia yksityisyyttäsi.

Yhdysvaltojen CAN-SPAM-lainsäädännön mukaisesti hyväksymme:

  • Älä käytä vääriä tai harhaanjohtavia otsikoita tai sähköpostiosoitteita;
  • Tunnista mainosviestit sellaisinaan kohtuullisella tavalla;
  • Sisällytä yrityksemme tai toimipisteemme pääkonttorin fyysinen osoite;
  • Tarkkaile tarvittaessa kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalveluita vaatimustenmukaisuuden varalta;
  • Kunnioita kieltäytymispyyntöjä/tilauksen peruutuspyyntöjä nopeasti;
  • Salli käyttäjien peruuttaa tilaus käyttämällä kunkin sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä

Ikärajat – Lasten online-tietosuojalaki

Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) antaa vanhemmille mahdollisuuden valvoa, milloin henkilötietoja kerätään alle 13-vuotiailta lapsilta. Federal Trade Commission ja Yhdysvaltain kuluttajansuojavirasto panevat täytäntöön COPPA-säännöt, jotka määrittelevät, mitä verkkosivustoja ja verkkopalveluoperaattoreita pitää tehdä lasten yksityisyyden ja turvallisuuden suojelemiseksi verkossa.

No one under the age of 18 (or the legal age in your jurisdiction) may use ProleanHub on their own. ProleanHub does not knowingly collect any personal information from children under the age of 13 and does not allow children under the age of 13 to register for an account or use our services. If you believe that a child has provided personal information to us, please contact us at hub@proleantech.com. If we discover that a child under the age of 13 has provided us with personally identifiable information, we will immediately delete it. We do not specifically market to children under the age of 13.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai jos haluat kieltäytyä kaikista markkinointisähköposteista, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitsehub@proleantech.comja palaamme sinuun mahdollisimman pian.

Voit ottaa meihin yhteyttä kirjallisesti osoitteessa:

Rakennus A1, Fuhai Technology Industrial Park, Fuyong Community, Fuyong Street, Bao'an District,

Shenzhen